به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر پیش از ظهر چهارشنبه در نشست شورای اداری سمنان به میزبانی فرمانداری این شهرستان ضمن بیان اینکه امروز تدوین و تهیه سند سازگاری باکم آبی از وظایف مسئولان بهخصوص مدیران ارشد استانی و دستگاههای مرتبط با آب است، ابراز کرد: بهواسطه اهمیت خشکسالی و آثار سوء آن در سطح استان، میبایست این سند را هرچه سریعتر تدوین کرد.
وی بابیان اینکه کماکان در حال تلاش هستیم که انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی در موعد مقرر خود اجرا شود، افزود: این امر با مساعدت مردم و بخش خصوصی میسر خواهد شد.
اولویت انتصاب مدیران با نیروهای بومی است
استاندار سمنان بابیان اینکه اسناد توسعه روستایی که به همت دستگاههای مختلف و بهخصوص سازمان مدیریت و برنامهریزی استان انجامشده نیز باید اجرایی شود، تأکید کرد: باید توجه داشت که صرف تهیه برنامهها فایدهای ندارد و نیازمند اجرای آنها به بهترین نحو هستیم.
آشناگر بابیان اینکه نباید با بیتوجهی و غفلت برخی دستگاهها اعتبارات استان سمنان، مسترد شود، ابراز کرد: از سویی نباید گذاشت که اعتبارات بازگشت بخورد و از سوی دیگر هم نباید کیفیت را فدای سرعت طرحها و پروژههای اجرایی از سوی مسئولان دستگاههای اجرایی کرد لذا برای رفع این چالش معاون امور عمرانی استاندار نظارت کیفی بر پروژههای قابلاجرا در سطح استان را بر عهده خواهد گرفت.
وی به موضوع مدیریت استان سمنان نیز اشاره کرد و گفت: شایستگی مهمترین معیار انتخاب مدیران دستگاههای اجرایی محسوب میشود لذا داشتن دانش لازم برای اعمال سیاستهای کلی دولت در منطقه، داشتن تجربه کافی متناسب با شغل به افراد و داشتن تعهد کافی از شروط واگذاری مسئولیت به افراد خواهد بود و در این راه نه به نژاد و تبار و نه ایل خود نگاه کردهام، لذا معتقدیم استانهایی موفق هستند که از تجربه چهرههای مختلف استانهای دیگر بهره گیرند هرچند ما هم تأکید میکنیم که در شرایط مساوی، اولویت انتصاب مدیران با نیروهای بومی است.
شایسته سالاری مد نظر است
استاندار سمنان همچنین گفت: در حال حاضر اکثریت نیروهای مدیریتی استان، افراد شایسته و بومی بوده و این بسیار خوب و درخور توجه است لذا هرکسی که شایستگی لازم را داشته باشد باید مسئولیت را بپذیرد و به مردم کمک کند و از سوی دیگر این را نیز باید گفت که در انتصاب مدیران نظرات نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی اخذ میشود.
آشناگر در دیگر بخش سخنان خود بابیان اینکه یکی دیگر از اهداف جراحی اقتصادی کشور و اصلاح قیمت سوخت، صرفهجویی در مصرف بنزین بود که آثار مثبتی را تاکنون داشته است، تأکید کرد: در بحث بنزین برای دستگاههای دولتی، سهمیهای تخصیص نیافته و از سویی دیگر منابع دولت نیز منابع زیادی نیست درنتیجه لازم است تا مدیران از محل صرفهجویی، این مشکل را در دستگاه خودشان رفع کنند.
وی در خاتمه گفت: ۵۷ میلیارد تومان مجموع اعتبارات شهرستان سمنان است که ۲۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آن تخصیصیافته و امیدواریم در سال آینده شاهد افزایش این اعتبارات باشیم.
نظر شما