پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۹

معاون حمل و نقل راهداری استان همدان عنوان کرد:

کشف ۶۱۰ مورد تخلف اضافه تناژ بار کامیون ها در جاده‌های همدان

کشف ۶۱۰ مورد تخلف اضافه تناژ بار کامیون ها در جاده‌های همدان

همدان - معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از کشف ۶۱۰ مورد تخلف اضافه تناژ بار کامیون ها در جاده‌های همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، صفر صادقی راد ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته راهداری برگزار شد با بیان اینکه امسال و در ۸ ماهه سال جاری رشد تصادفات را شاهد بودیم به طوری که میزان تصادفات ۱۱.۶ درصد افزایش یافته است، گفت: یکی از راهبردهای کلان کشور حرکت به سمت حمل و نقل ریلی است و ۵ استان کشور به شبکه ریلی متصل شده‌اند.

معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه برنامه کمیسیون ایمنی راه های کشور حساس کردن مردم نسبت به ایمنی است، اظهار داشت: با هدف ایمنی بیشتر نقشه ایمنی راه های کشور در قالب طرح ۵ ساله و ۳ ساله تدوین شده است.

وی با بیان اینکه بر اسنس این چشم انداز تامین حمل و نقل روان و کاهش تلفات رانندگی و رساندن رقم آن از سالانه ۱۷ هزار مورد در سال به ۱۲ هزار مورد دنبال می‌شود از اجرای برنامه‌های کوتاه مدت در این زمینه سخن گفت و افزود:  بر همین اساس آموزش در مدارس حاشیه راه‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته است.

صادقی راد به موضوع اضافه تناژ کامیون ها هم اشاره کرد و از فعالیت ۱۳ هزار ۵۰۰ دستگاه کامیون در استان همدان خبر داد و گفت: اضافه تناژ باعث خسارت به رویه جاده‌ها می شود که در این زمینه ۶۱۰ مورد تخلف طی ۸ ماه سال جاری کشف شده است.

معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان میزان کشفیات را ۲۵ درصد بیشتر از سال قبل عنوان کرد و اظهار داشت: راننده متخلف کامیون در مرحله اول جریمه می‌شود و در صورت تکرار قطع خدمات از یک تا ۶ ماه برای وی مد نظر قرار می‌گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان نیز با بیان اینکه امسال تعهد اشتغال راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان ۸۹ نفر بود که برای ۵۰ نفر این اتفاق رخ داده است، اظهار داشت: تعهد روکش آسفالت راه‌ها ۶۰ کیلومتر بود که ۴۲ درصد آن انجام شده است.

محمد سرگزری از انجام ۱۰۰ درصدی آسفالت حفاظتی خبر داد و با اشاره به ایمن‌سازی ۱۸ نقطه در جاده های استان همدان گفت: آموزش ۳۵ هزار نفر ساعت تعهد شده بود که ۳۵ درصد آن محقق شده است.

وی از تعمیر ۱۱ دوربین نظارتی منسوخ شده در راستای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: این دوربین‌ها تعمیر و مجدد وارد چرخه استفاده شده‌اند.

کد خبر 4795242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha