محمدرضا ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : خروجی آب قنوات شهرستان سرایان با وجود 142 میلی متر بارندگی افزایش نداشته است و مشکل کشاورزان در خصوص آب پابرجاست .
وی خاطر نشان کرد : بارندگی در این شهرستان به موقع و مناسب بود و موجب خوشحالی کشاورزان و دامداران شده اما تاثیر 8 سال خشکسالی بر منابع آب این منطقه باعث شده خطر کم آبی در برخی مناطق آن همچنان وجود داشته باشد.
ابراهیم زاده به هجوم آفت چوبخوار که از سال قبل دامن گیر باغات گردو و بادام این شهرستان شده، اشاره کرد و اظهار داشت : در این راستا جهاد کشاورزی برای مهار و جلوگیری از رشد این آفت ها، برنامه ریزی کرده و جهت پاک سازی باغات به اعتبارات ویژه نیازمند است.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان از ستاد حوادث خواست، جهت مبارزه با آفات و همچنین آب رسانی مزارع زعفران مساعدت لازم را با کشاورزان داشته باشد.
نظر شما