به گزارش خبرنگار مهر، سردار رحیم جهانبخش قبل از ظهر پنج شنبه طرح زمستانی پلیس که با حضور نماینده عالی دولت در استان و در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد، با بیان اینکه طرح زمستانی پلیسراه تا ۲۰ اسفندماه امسال ادامه خواهد داشت، گفت: در این طرح شاهد فعالیت ۱۲۰۰ نیرو و ارائه خدمات به مردم خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه کاهش تلفات و آسیبها را یکی از مهمترین اهداف برگزاری این رزمایش عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر این موارد، امدادرسانی به حادثهدیدگان تصادفات جادهای در فصل زمستان، یکی دیگر از اهداف اجرای رزمایش طرح زمستانی بهشمار میرود
جهانبخش با یادآوری اینکه طرح مذکور به طور همزمان در کشور از ۲۰ آذرماه آغاز شده و تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: پلیس با آغاز این طرح در گردنهها و نقاط برفگیر مستقر خواهد بود.
فرمانده انتظامی استان زنجان خاطرنشان کرد: در این طرح، ۶۵ اکیپ اداره راه، ۳۱ اکیپ امدادی، ۲۵ اکیپ سیار، ۵۲ پایگاه مجهز اورژانس، ۴۹ رده نیروی امداد خودرو و ۲۹ پایگاه آتشنشانی فعالیت خواهند داشت.
نظر شما