۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷

دبیر جشنواره ابوذر گلستان:

۳۰۰ اثر به جشنواره ابوذر ارسال شد/ انتخاب داوران با نظرخواهی

۳۰۰ اثر به جشنواره ابوذر ارسال شد/ انتخاب داوران با نظرخواهی

گرگان- دبیر پنجمین جشنواره ابوذر در گلستان از ارسال ۳۰۰ اثر و مشارکت ۵۰ نفر از اهالی رسانه در این جشنواره خبرداد و گفت: با توجه به ادامه مشارکت اهالی رسانه، آثار دریافتی افزایش خواهد یافت.

محمد رعیت در حاشیه بازدید از تحریریه خبرگزاری مهر درباره پنجمین جشنواره ابوذر در گلستان اظهار کرد: از بیست و پنجم تا ۳۰ آذر مهلت ارسال آثار برای جشنواره ابوذر وجود دارد و تاکنون با مشارکت حدود ۵۰ نفر از اصحاب رسانه استان ۳۰۰ اثر دریافت شده که طبق تجربه روزهای آخر استقبال بیشتر خواهد بود.

وی درباره داوران این دوره از جشنواره گفت: تلاش داریم با نظرخواهی از اهالی رسانه، داوران را از افراد بومی استان انتخاب کنیم زیرا ایمان داریم که استان در حوزه رسانه بسیار قوی است.

رعیت ادامه داد: تجارب تمامی داوران پیشنهادی بررسی می‌شوند و سعی بر این است افرادی به گونه ای انتخاب شوند که قضاوت به بهترین شکل صورت گیرد.

دبیر پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر در گلستان اضافه کرد: برای هر موضوع جشنواره چهارچوبی تعیین شده و داوران با امتیاز دهی در قالب این چهارچوب ها نفرات را انتخاب می کنند.

وی از حضور حداقل سه نفر و حداکثر پنج نفر داور در بخش های مختلف جشنواره خبرداد و گفت: هدف نهایی این جشنواره در کنار معرفی نفرات برتر، شناسایی نقاط ضعف و قدرت رسانه های استان و برنامه ریزی برای حل مشکلات با اقداماتی مانند برگزاری دوره های آموزشی است.

رعیت اظهار کرد: کم و کاستی هایی در رسانه های استان وجود دارد اما فعالان این بخش دلسوزانه و با حداقل حمایت ها فعالیت می کنند.

رسانه ها باید صدای مردم باشند

وی سپس به تبیین اصول حرفه ای کار رسانه ای پرداخت و گفت: ممکن است برخی رسانه ها با حمایت حزب ها و جناح‌ها مجوز گرفته باشند اما اصل بر این نیست که این مسیر ادامه پیدا کند زیرا رسانه باید صدای مردم باشد.

دبیر جشنواره ابوذر گلستان ادامه داد: استان ما در فقر فرهنگی و اقتصادی زیادی به سر می‌برد لذا به نظر می رسد رسانه‌ها نتوانستند در این زمینه خوب عمل کند.

رعیت با بیان اینکه رسانه های استان باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند ادامه داد:  باید با حفظ  چهارچوب و سیاست گذاری ها در هر رسانه، همدلی و در کنار یکدیگر بودن تقویت شود و هدف تمامی آن ها مردم و مطالبات آن ها شود.

وی گفت: رسانه ها باید این مطالبات را به مسئولان کلان انتقال بدهند و در پیگیری آن با جدیت عمل کنند که مسئولان  هوشیار باشند و از بسیاری موارد راحت عبور نکنند.

برخی آموزش های رسانه ای متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی نیست

در ادامه احمد ملاشاهی، از فعالان رسانه ای استان هم گفت: همیشه به دوستان رسانه ای می گویم که اگر همه جامعه از فشار شرایط کم بیاورند شما جایی آمده اید که باید به مردم امیدواری بدهید و حرکتی جهت بهبود انجام بدهید. 
 
وی گفت: خیلی از مردم با این اخبار زندگی خود، منش خود، چشم اندازها و حتی بینش خود را تنظیم می کنند، این نکته خیلی مهم است در هرجامعه بتوان با خبر کاری کرد که مردم چه رفتاری داشته باشند البته منظور خبری است که در آن اعتماد حفظ شده باشد و اثرگذار باشد.

این فعال رسانه ای ادامه داد:  آموزش هایی که در حوزه خبر ارائه می شود متناسب با فرهنگ ایرانی ما و اسلامی ما نیست.

وی بیان کرد: در رسانه های خارجی ارزش خبری وجود دارد که به نام (انسان هراسی) که هر رفتار و اقدامی که باعث تخریب و ترس انسان بشود به خبر اول رسانه های خارجی و حتی رسانه های وابسته داخل تبدیل می شود. 
 
وی افزود: در گفتمان های معنویت سوژه یابی ها درست انجام نمی شود و با وجود آمار بالای روحانیون در استان، در فضای رسانه ای شبهات و تلنگر های دینی بی پاسخ می ماند و شاید یک درصد رد پای علما در پاسخ گویی به شبهات را مشاهده کنیم. 

 ملاشاهی خاطرنشان کرد: مطالبات در قسمت اعتقادی ذی حق ترین است و تنها وظیفه پیگیری بر عهده خبرگزاری ها نیست، این ها مباحثی است که باید روی آن ها تمرکز کرد و باید بتوانیم برای جریان سازی اقداماتی انجام دهیم.

کد خبر 4796203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha