پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۲

امام جمعه موقت ری:

توجه به نماز و مساجد جلوی بسیاری از فتنه ها را خواهد گرفت

توجه به نماز و مساجد جلوی بسیاری از فتنه ها را خواهد گرفت

ری- امام جمعه موقت ری گفت: توجه به نماز و مساجد جلوی بسیاری از فتنه ها را خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالعلی ابراهیمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ری که در مصلای بزرگ آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، طی سخنانی ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به اهمیت نماز اظهار داشت: اگر نماز را از خانه و خانواده، مدارس و دانشگاه، مراکز عالی و حوزه علمیه و بازار و خیابان به پا داریم، نماز درست سبب انسان‌سازی و دوری از رذائل اخلاقی می‌شود و اگر اقامه نماز شایسته و بایسته در جامعه ادا شود همه مفاسد اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت آیت‌الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزه و دانشگاه ۲ کارخانه مهم انسان‌سازی است که دشمن تمام تلاش خود را به کار ‌برده تا ما در این مورد با مشکل مواجه شویم و خوب است بدانیم شهید مفتح در زمان طاغوت آن‌گونه نماز را به پا داشت و نمازهای این چنینی امام(ره) و شهیدان بود که  انقلاب را به پیروزی رساند.

خطیب جمعه ری گفت: وقتی نماز را درست به پا داشتیم و جماعت را به مسجدها آوردیم میزان امنیت ملی کشور آن قدر بالا می‌رود که دشمن نمی تواند برای صدمه زدن به کشور به بهانه بنزین و گرانی فکر و هزینه کند و مردم را به اغتشاش دعوت کند و همچنان از این مردم ولایت مدار سیلی بخورد.

امام جمعه موقت ری با اشاره به قرار گرفتن در استانه انتخابات و ثبت نام و تبلیغات کاندیداهای مجلس بیان داشت: نماینده مجلس باید بداند صندلی او روی امواج خون شهدا قرار گرفته و او نماینده مجلس یک کشور است.

وی اظهار داشت: توجه به نماز سبب می‌شود کاندیدای مجلس برای به دست آوردن رأی و نشستن روی کرسی مجلس دست به هرکاری نزند و با پول و مهمانی‌های آن چنانی صندوق رأی خود را پر نکند و کسی که چنین کاری کند ظالم غاصب است و مردم نباید به او رأی دهند

کد خبر 4796458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha