پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۵

استاندار بوشهر:

طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر تا پایان سال جاری تکمیل می‌شود

طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر تا پایان سال جاری تکمیل می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر از تکمیل و افتتاح طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر و محلات اطراف تا پایان امسال آن خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح شنبه در بررسی روند اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر اظهار داشت: پروژه فاضلاب نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های در ابعاد گوناگون و ارتقاء سلامتی مردم دارد.

وی با قدردانی از تلاش مجموعه شرکت آب و فاضلاب شهری استان بوشهر و همکاری شورا و شهرداری افزود: با توجه به اینکه بخشی از شبکه فاضلاب بافت بوشهر در محدوده بازار اجرا و از مردم و اصناف که سبب بروز مشکلاتی شده عذرخواهی می‌شود.

گراوند بیان کرد: اراده مدیریت استان بوشهر این بود که بافت تاریخی بوشهر به عنوان یک گنجینه و سرمایه باارزش به لحاظ تاریخی، باید حفظ می‌شد گه در این راستا باید این طرح در بافت تاریخی و خیابان‌ها و محلات منتهی به آن باید اجرا می‌شد.

وی با بیان اینکه شبکه فاضلاب بافت تاریخی بوشهر سال‌های سال مانده بود گفت: اگر طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر اجرا نمی‌شد بدون شک بافت آسیب می‌دید و سبب نابودی آن می‌شد.

استاندار بوشهر با اشاره به هزینه‌های اجرای طرح فاضلاب بوشهر تصریح کرد: در ۲ سال گذشته در اجرای این طرح ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود که ۹۰ میلیارد تومان آن مربوط به سفر دور اول رئیس‌جمهور به استان بوشهر بود و در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان بر اساس درخواست ارائه‌شده دستور تخصیص ۴۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل طرح فاضلاب بافت قدیم صادر کرد.

وی افزود: در یک سال گذشته در تسریع اجرای طرح یادشده نه‌تنها ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب جذب شد بلکه ۴۰ میلیارد تومان تعهد ایجاد که تأمین اعتبار شد.

استاندار بوشهر با تأکید بر همکاری همه مردم برای تسریع اجرای این طرح بیان کرد: ضمن قدردانی از حوصله بازاریان در اجرای این طرح، همکاری در اجرای آن سبب تسریع در کار در راستای ساماندهی بافت تاریخی، رفاه، آسایش و رضایت مردم می‌شود.

گراوند تأکید کرد: رضایت‌مندی مردم در اجرای طرح‌ها موردتوجه و تأکید قرار دارد چراکه در اجرای طرح‌ها اگر رضایت‌مندی مردم در پی نداشته باشد طرح و پروژه به نتیجه مطلوب نمی‌رسد به خاطر اینکه رضایت مردم فراهم شود لازم است شرکت آب و فاضلاب زمینه تسریع اجرای این طرح و تکمیل بر اساس برنامه زمان‌بندی فراهم کند و معاونت عمرانی استانداری نظارت ویژه در راستای تعهدات ساماندهی بافت تاریخی بوشهر داشته باشد.

گراوند با قدردانی از شرکت آبفای بوشهر در اجرای طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر بیان کرد: شش پیمانکار در اجرای این طرح همکاری و مشارکت می‌کنند و هر پیمانکار در سه جبهه کاری فعال است و با توجه به اینکه بیشتر فعالیت در اجرای این طرح به صورت دستی انجام می‌شود قدری برای مردم ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه نقشه محلات جنوبی شهر بوشهر برای اجرای طرح فاضلاب آماده می‌شود خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب در محلات جنوبی شهر بوشهر طرح مطالعات آن آغازشده است ولی اجرای این طرح در بافت تاریخی سختی‌های کار خودش دارد چراکه ممکن است مشکلاتی برای بازاریان و اصناف در محل کسب‌وکار در اجرای این طرح ایجاد شود ولی تأکید می‌شود اجرای این طرح تسریع داده شود.

کد خبر 4796828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha