پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۳۶

دستگیری پسر مامورنما در لواسانات

دستگیری پسر مامورنما در لواسانات

رئیس کلانتری ۱۶۶ لواسانات از دستگیری پسر جوان سوار بر خودروی پژو پرشیا سفید رنگ که در منطقه لواسانات اقدام به اخاذی از طعمه هایش که بیشتر افراد خارجی بودند می کرد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرگرد حسن الهی، گفت: چندی قبل در تماس و مراجعه چند مرد که بیشتر آنها اهل کشورهای همسایه بودند از گرفتار شدن در دام سرقت یک مرد مامورنما خبر دادند.

وی افزود: ماموران عملیاتی کلانتری در تحقیق از طعمه های سارق مامورنما پی بردند که مرد جوانی سوار بر خودروی پژو پرشیا سفید رنگ، مجهز به چرا ال ای دی گردان، بلندگو، آژیر و تابلو ایست است جلوی خودروها را که بیشتر مسافران اتباع خارجه سوار بر آن هستند را گرفته و اقدام به اخاذی از آنها می کند.

سرگرد الهی ادامه داد: ماموران کلانتری با توجه به اطلاعات به دست آمده شروع به گشت زنی در منطقه استحفاظی خود کردند که روز شنبه ۲۳ آذر در منطقه لواسانات شروع خودروی پژو پرشیا سفید رنگ که مجهز به چراغ ال ای دی گردان پلیس بود را مشاهده کردند و قبل از اینکه راننده خودرو پا به فرار بگذارد ماموران در یک عملیات غافلگیرانه موفق به متوقف کردن خودرو شدند.

وی اظهار داشت: مرد مامورنما که جوانی ۲۷ ساله و فاقد سابقه کیفری است پس از دستگیری به سرقت ها و اخاذی هایش اعتراف کرد و متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

سرهنگ بهزاد هادی پور رییس بازرسی پلیس پیشگیری پایتخت در راستای این خبر با هشدار به شهروندان، گفت: شهروندان به محض مشاهده مامور انتظامی و پلیس در ابتدا اقدام به رویت کارت شناسایی و حکم ماموریت مامور پلیس کنند و در مواردی که به موضوع و کارت شناسایی ماموران شک داشتند به طور جد با سامانه ۱۹۷ تماس بگیرند تا ماموران بازرسی با حضور در محل اقدام به بررسی دقیق ماجرا و بررسی کارت های شناسایی کنند.

کد خبر 4799499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha