پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۲:۰۸

نماینده ولی فقیه در مازندران:

انقلاب اسلامی زمینه ساز وحدت حوزه و دانشگاه بوده است

انقلاب اسلامی زمینه ساز وحدت حوزه و دانشگاه بوده است

ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران، انقلاب اسلامی را زمینه ساز و نقطه عطف وحدت بین حوزه و دانشگاه برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی پیش ازظهر چهارشنبه در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در ساری با تاکید براینکه جامعه علمی و دینی باید وحدت بین حوزه و دانشگاه نفع برد گفت: انقلاب اسلامی در واقع نقطع عطفی برای وحدت بین حوزه و دانشگاه بوده است.

وی جلوگیری از فضای تخریب و تفرقه را بین حوزه و دانشگاه ضروری دانست و گفت: اولین گام برای وحدت بین حوزه و دانشگاه جلوگیری از دشمنی، تخریب و بی حرمتی است.

وی با عنوان اینکه در سده های مختلف حوزه و دانشگاه سعی در کنار زدن دیگری بودند تصریح کرد: باید ریشه های دشمنی و فاصله بین حوزه و دانشگاه را شناسایی و رفع کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید براینکه جامعه علمی و دینی باید بیشترین بهره را از حوزه و دانشگاه ببرند یادآور شد: جلوگیری از تخریب به معنی وحدت نیست بلکه باید ریشه های دشمنی بین این دوه نهاد مهم را شناخت.

وی با عنوان اینکه اختلاف بین حوزه و دانشگاه مبنا و توجیه عقلی ندارد تصریح کرد: باید از ظرفیت دین و علم برای خدمت به خلق بهره گرفت.

کد خبر 4801306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha