پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

نماینده حماس در مالزی:

حماس بر تقویت روابط با کشورهای اسلامی اصرار دارد

حماس بر تقویت روابط با کشورهای اسلامی اصرار دارد

جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که مشارکت هیئتی از این جنبش در اجلاس اسلامی کوالالامپور بیانگر تاکید آن بر تقویت روابط با جهان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که مشارکت هیئتی از این جنبش در اجلاس اسلامی کوالالامپور بیانگر تاکید آن بر تقویت روابط با جهان است.

مسلم عمران نماینده جنبش حماس در مالزی خاطر نشان کرد که مشارکت حماس در این اجلاس ثابت می‌کند که این جنبش با توجه به اهتمامی که به مسئله فلسطین می‌دهد، بر تقویت روابط با کشورهای اسلامی اصرار دارد.

عمران اشاره کرد که هیأت حماس از این فرصت برای رساندن صدای فلسطین و مقاومت و مسئله عادلانه فلسطین استفاده خواهد کرد.

گفتنی است که هیئت بلندپایه حماس به ریاست موسی ابومرزوق عضو دفتر سیاسی این جنبش برای شرکت در اجلاس اسلامی کوالالامپور به مالزی سفر کرده است.

کد خبر 4802595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha