به گزارش خبرگزاری مهر، این سخنرانی به مناسبت گرامیداشت وی در برنامه رادیویی "دارالفنون" انجام خواهد شد و دکتر نصر در ساعت 22.37 دقیقه سه شنبه 18 اردیبهشت ماه، این خطابه را ایراد خواهد کرد.
آیین گرامیداشت رادیویی پروفسور سید حسین نصر، در برنامه رادیویی "دارالفنون" از 18 فروردین ماه کار خود را آغاز کرده است و قرار است این برنامه تا خرداد ماه سال جاری ادامه یابد.
تا کنون در این مجموعه برنامه ها از رادیو تهران فلاسفه و اندیشمندان بزرگی از سراسر جهان و از مجامع علمی معتبر دنیا شرکت جسته اند. پروفسور الیور لیمن، از دانشگاه کنتاکی، پروفسور جین اسمیت، پروفسور جرج مک لین، از او. ام .آی، پروفسور آرویند شارما، از دانشگاه مگ گیل، پروفسور توبی میلر، از آکسفورد، پروفسور توی مینگ از هارارد، و نیز بسیاری دیگر از فلاسفه و اندیشمندان ایرانی و خارجی درباره نصر سخن گفته اند که این برنامه ها هر شب رأس ساعت 22.40 دقیقه از رادیو تهران روی موج اف ام ردیف 95 مگاهرتز، پخش می شود.
خطابه فلسفی "معرفت و معنویت" یکی از پایه های اساسی اندیشه ایرانی- اسلامی جاودان خرد و یا همان "حکمت خالده" است که دکتر سید حسین نصر را به فیلسوفی جهانی تبدیل کرده است. اهمیت این خطابه در پرداختن نصر به حکمت از مسیر "اصل توحید" است.
نظر شما