مصطفی محدثی خراسانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : کشورهایی که از زبان با کارکردهای هنری و برای بیان ظرفیت های معرفتی خود استفاده می کنند در انتقال ویژگی های فرهننگی بیشتر از کشورهای دیگر موفق خواهند شد .
وی با اشاره به اینکه نمی توان نقش زبان را در انتقال فرهنگ ها و ثبت و شناخت دریافت های انسانی نادیده گرفت ، اظهار داشت : نقش شاعران و نویسندگان کشورهای دنیا در این زمینه بسیار حائز اهمیت است زیرا زبان و هنر ، زبان درونی تمام کشورهای دنیا و با انواع مفهموم ها به آسانی قابل انتقال و دریافت است .
شاعر معاصر خراسانی خاطر نشان کرد : شعرا و نویسندگان کشورهای دنیا اکنون می توانند در تعامل تمدن ها و ارتباط با یکدیگر سهم عمدهای در روباط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ایفا کنند .
وی در ادامه با اشاره به موقعیت زبان فارسی در دنیا تاکید کرد : به آینده زبان فارسی در سطح جهان نمی توان آرمانی نگاه کرد در حالی که زبان و ادبیات فارسی می تواند بیان کننده بسیاری از ظرایف و احساساتی باشد که اگر به درستی به کاربرده شود می توان شاهد اثرات مطلوب آن درعرصه های جهانی بود .
محدثی خراسانی تصریح کرد : با برنامه ریزی و زمینه سازی های شایسته زبان فارسی باید سعی کنیم تا این زبان همچنان زنده و پویا بماند و جهان را متوجه ظرافت های معنایی آن در سطح جهانی کنیم .
نظر شما