۳۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴

معاون منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان:

حفظ عرصه‌های منابع طبیعی در گرو اجرای پروژه‌های آبخیزداری است

حفظ عرصه‌های منابع طبیعی در گرو اجرای پروژه‌های آبخیزداری است

جیرفت - معاون آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان حفظ عرصه‌های منابع طبیعی را در گرو اجرای پروژه‌های آبخیزداری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، محمدرضا شاهرخی اظهار کرد: اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری حوزه آبخیز رمشک شهرستان قلعه گنج منجر به کنترل ورود سیلاب به مناطق مسکونی و اراضی کشاورزی، افزایش سطح آب‌های زیر زمینی، پیشگیری از فرسایش خاک، افزایش رضایتمندی روستاییان و کمک به حفظ عرصه‌های منابع طبیعی شده است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری با اهداف کنترل سیلاب، افزایش و تقویت سفره‌های آب زیر زمینی، تثبیت خاک و بهبود پوشش گیاهی، کنترل رسوب، پیشگیری و کاهش اثرات خشکسالی انجام می‌شود، ابراز داشت: اجرای پروژه‌های آبخیزداری در شهرستان قلعه گنج منجر به کنترل ورود سیلاب به مناطق مسکونی و اراضی کشاورزی و افزایش سطح آب‌های زیر زمینی و پیشگیری از فرسایش خاک شده است.

ضمن اشاره به اینکه آبخیزداری مهم‌ترین راهکار برای مقابله با خشکسالی است و کنترل روانابها و تقویت سطح آب سفره‌های زیرزمینی از مزیت‌های اجرای طرح‌های آبخیزداری در این منطقه است، افزود: در سال جاری در حوزه آبخیز رمشک شهرستان قلعه گنج پروژه آبخیزداری به حجم سه هزار متر مکعب با ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی به پایان رسید همچنین پروژه توزیع و نصب آبگرمکن خورشیدی نیزبه طور کامل انجام شده است.

وی گفت: به منظور جلوگیری از قطع درختان، کندن بوته‌ها و همچنین ممانعت از سوزاندن هیزم برای گرم کردن آب این اداره‌کل اقدام به توزیع و نصب آبگرمکن خورشیدی درحوزه آبخیز رمشک این شهرستان کرده تا علاوه بر حفظ عرصه‌های منابع طبیعی از انرژی خورشید به عنوان یک انرژی پاک در جهت جلوگیری از پیامدهای زیست محیطی استفاده شود.

معاون آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان تاکید کرد: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۸ هزار و ۲۴۴ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۱۳۹۸ است.

شاهرخی اظهار کرد: برای انجام عملیات آبخیزداری در سطح حوزه‌های آبخیز شهرستان قلعه گنج مشارکت مردم و درخواست‌های جوامع محلی در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4803365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha