به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النهرین، یک منبع امنیتی عراقی امروز از کشته شدن یک نظامی این کشور در حمله داعش به شمال شرقی دیالی خبر داد.
این منبع اعلام کرد: یک نظامی ارتش عراق در حمله داعش به مرکز امنیتی در منطقه المخیسه در ناحیه ابی صیدا در شمال شرق دیالی کشته شد.
شایان ذکر است که روز گذشته هم بر اثر انفجار بمب شماری از نظامیان عراقی کشته و زخمی شدند.
این در حالی است که چندی قبل هم یک منبع امنیتی عراقی از کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان عراقی در یورش داعش به استان دیالی خبر داده بودند.
بر اساس این گزارش؛ در دو حمله داعش به نظامیان عراقی در استان دیالی پنج نظامی کشته و پنج نظامی دیگر زخمی شدند.
این منبع امنیتی عراقی اعلام کرد: چهار نظامی در حمله داعش به منطقه حوض الندا در مندلی کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند. همچنین یک نظامی در حمله داعش به مرکز ایست بازرسی در روستای نوفل از توابع المقدادیه استان دیالی کشته و دو نظامی دیگر زخمی شدند.
از سوی دیگر وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: جنگندههای اف ۱۶ این کشور اهداف داعش در سلسله جبال حمرین در نزدیکی دریاچه حمرین در حدفاصل میان کرکوک و دیالی را بمباران کرده اند.
نظر شما