پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۱۰

عملیات پروژه جنگل کاری شهرستان ممسنی اجرا می شود

عملیات پروژه جنگل کاری شهرستان ممسنی اجرا می شود

شیراز- ۱۵۰ هکتار از عرصه های جنگلی ومرتعی شهرستان ممسنی جنگل کاری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عملیات اجرایی پروژه جنگل کاری حوضه آبخیز تنگ اژدها در شهرستان ممسنی آغاز شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ممسنی ظهر دوشنبه به خبرنگاران گفت: همزمان با اجرای مراسم ملی نهالکاری، ۱۵۰ هکتار از عرصه‌های جنگلی ومرتعی شهرستان ممسنی احیا خواهد شد.

علیرضا مسعودی جم افزود: این عملیات یا مشارکت مردم و سازمانهای مردم نهاد در محدوده حوضه آبخیز تنگ اژدها این شهرستان اجرا می‌شود.

وی اعتبار لازم برای اجرای این پروژه را از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی عنوان کرد و گفت: برای اجرای این پروژه در مجموع ۹۳۰ میلیون ریال برآورد شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ممسنی اظهارداشت: در این عملیات از بذر گونه جنگلی بادام کوهی که سازگاری بالاتری نسبت به دیگر گونه‌ها و شرایط آب و هوایی و تغییرات دما دارد استفاده شده است.

وی هدف از اجرای این طرح را حفاظت و تثبیت خاک، کنترل روان آب‌های سطحی و افزایش نفوذپذیری آب و انتقال آن به سفره‌های آب زیرزمینی عنوان و گفت: مدیریت و اجرای عملیات جنگل کاری در عرصه‌های منابع طبیعی کمک قابل توجهی به حفاظت از این منابع وانتقال آن به آیندگان دارد.

کد خبر 4805586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha