پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:

۴۳پزشک متخصص وفوق تخصص به مراکز درمانی استان اضافه شد

۴۳پزشک متخصص وفوق تخصص به مراکز درمانی استان اضافه شد

یاسوج- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۳ پزشک متخصص و فوق تخصص به مراکز درمانی استان اضافه شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلام عباس سبز عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۲۰۳ پزشک متخصص، فوق تخصص و فلوشیب در رشته‌های مختلف پزشکی در استان به مردم خدمت می‌کنند.

وی بیان داشت: بهبود خدمات سلامت و درمان در استان، سلامت جامعه را به همراه دارد و این امر سبب می‌شود که مردم برای درمان به شهرهای مجاور مراجعه نکرده و هزینه درمان آنها کاهش یابد.

سبز اظهار داشت: کادر درمانی اضافه شده به بخش درمان استان در شهرهای یاسوج، دهدشت، گچساران و باشت به مردم خدمت می‌کنند.

وی افزود: این افراد در تخصص‌های اطفال، چشم، روان پزشکی، داخلی، قلب و عروق، مغز و اعصاب، کلیه و مجاری ادراری، زنان و زایمان، طب اورژانس، جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی، پاتولوژی، پوست، بیهوشی، ارتوپدی و دندان پزشکی هستند.

سبز جذب و استقرار این پزشکان در نقاط مختلف استان را براساس نیازسنجی از بیمارستانها، معاونت آموزشی و کلینیک‌های تخصصی عنوان کرد.

وی افزود: خدمات درمانی اکنون در محروم‌ترین نقاط نیز به مردم ارائه می‌شود.

کد خبر 4805776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha