پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۳۳

جانشین مرزبانی استان هرمزگان:

جلوگیری از خروج ۱۳۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب

جلوگیری از خروج ۱۳۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب

میناب - جانشین مرزبانی استان هرمزگان از کشف ۱۳۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای دریایی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبداله لشکری اظهار داشت: مرزداران با اشراف اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر انتقال مقادیری سوخت قاچاق به وسیله چند فروند شناور سبک که محموله سوخت را در محفظه‌های پلاستیکی معروف به مشک بارگیری کرده بودند، مطلع شدند و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مرزبانان با به کارگیری تدابیر لازم و انجام اقدامات اطلاعاتی، شناورهای سبک حامل سوخت را در آب‌های خلیج فارس مشاهده کردند.

جانشین مرزبانی استان هرمزگان تصریح کرد: قاچاقچیان که با مشاهده مأموران غافلگیر شده بودند با پاره کردن طناب‌های یدک مشک، از محل متواری شدند.

سرهنگ لشکری خاطرنشان کرد: مرزبانان در بازرسی دقیق از محل درگیری، موفق به کشف ۱۳۶ هزار لیتر سوخت قاچاق (گازوئیل) جاساز شده در مشک، به ارزش ۹ میلیارد و ۶۲۵ میلیون ریال شدند.

کد خبر 4806057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha