به گزارش خبرنگار مهر سید یاسر رایگانی در نشست خبری با خبرنگاران به عملکرد سازمان تعزیرات در سال اخیر اشاره کرد و گفت: ازابتدای سال جاری تا ۲۷ آذرماه در مدت ۲۷۴ روز تعداد ۴۳۰ هزار و ۳۵۹ پرونده در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است که تعداد ۳۳۳ هزار و ۸۷۰ پرونده مربوط به کالا و خدمات، ۶۲ هزار پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز و ۳۳ هزار و ۹۵۵ پرونده مربوط به حوزه بهداشت و درمان است.
وی افزود: در مجموع متخلفان در این بازه زمانی به پرداخت ۱۸۲ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
رایگانی به تعداد پروندههای وارده واحدهای اجرای احکام اشاره کردو گفت :۳۰۳ هزار و ۶۵۷ پرونده بوده و تعداد ۲۹۰ هزار و ۵۷ پرونده مختومه شده است. مجموع وصولی واحدهای اجرای احکام تعزیرات در این بازه زمانی ۵ هزار میلیارد ریال بوده است و همچنین ۹۵۷ میلیارد ریال نیز مبلغ ریالی محکومیت به عنوان اعاده در حق شاکی برای متخلفان صادر شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات به پروندههای کاغذ و مقوا اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال ۲۰ پرونده در سراسر کشور بوده است که ۷ پرونده حکم محکومیت صادر شده و ۳ پرونده با ارائه مدارک لازم حکم برائت گرفته و ۲ پرونده نیز با توجه به عدم صلاحیت سازمان برای رسیدگی به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.
رایگانی در خصوص مهم ترین پرونده های تشکیل شده در استان ها گفت: در استان یزد قاچاقچی ۲۷ هزار و ۲۳۲ لیتر گازوئیل در شعبه اول گلوگاه مهریز به پرداخت ۸ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد. همچنین در استان همدان قاچاقچی یک هزار و ۷۷۶ دستگاه انواع گوشی تلفن همراه به پرداخت ۱۸ میلیارد محکوم شد.
وی افزود: یک دستگاه خودرو سواری شورلت قاچاق ضبط و متهم به دلیل اتمام مهلت قانونی تردد در خارج از محدوده منطقه آزاد بدون تمدید مهلت به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۷۴۹ میلیون ریال محکوم شد.
رایگانی ادامه داد: در استان مرکزی عامل قاچاق ۱۲۸ طاقه پارچه به دلیل حمل و مباشرت در قاچاق به ضبط کالا و پرداخت ۳ میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
وی تصریح کرد: در استان البرز ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان البرز در حین گشت زنی به یک دستگاه خودروی سواری دوج آمریکایی مظنون که پس از توقیف مشخص گردید خودرو فاقد هرگونه مجوز تردد می باشد راننده خودرو در اظهارات خود بیان کرد که خودرو را از یک شرکت کارگزاری در تهران خریداری کرده است. پیامها و تبلیغات شرکت فوق الذکر در فضای مجازی و اینترنت مبنی بر فروش دائم یا یکساله خودرو های گذر موقت مورد رصد قرار گرفت که پس از دستگیری روسای شرکت تعداد ۱۷ دستگاه انواع خودروی فاقد مدارک گذر موقت یا اعتبار تردد یکساله کشف و پرونده تخلف تشکیل شد که شعبه متهمین شرکت را در خصوص تعداد ۱۷ خودرو به پرداخت ۷۳۱ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
وی افزود: در استان کردستان نیروهای نظامی پاسگاه مرزی ساوجی در مناطق مرزی شهرستان مریوان موفق شدند پس از شلیک ۱۵ تیر جنگی و زخمی شدن فرد متهم از وی یک کوله حاوی ۱۱ کیلو ۲۳۵ گرم طلای سفید و زرد قاچاق را کشف کنند، پس از تشکیل پرونده در تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان، متهم پرونده را برای حمل کالای قاچاق به ضبط کالاها و پرداخت مبلغ ۱۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رایگانی تصریح کرد: در رابطه با پرونده های شهرستانهای استان تهران ۱۹ پرونده قاچاق ارز، پوشاک، پارچه، سوخت و پتو توسط مراجع قضائی به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال تشکیل و در حال رسیدگی است.
رایگانی از نظارت بر توزیع گوشت در بازار خبر داد و گفت: کاهش در قیمت گوشت علیرغم کاهش در قیمت دام زنده نبوده است که امیدواریم ظرف دو هفته آینده این مشکل رفع شود.
سخنگوی سازمان تعزیرات در رابطه با مهم ترین پرونده های استان هرمزگان گفت: با کشف قاچاق ۲۸۳ هزار و ۹۰۰ لیتر نفتگاز یارانه ای حین قاچاق، شعبه اول میناب حکم به ضبط محموله و پرداخت ۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
وی ادامه داد: در استان سمنان عامل قاچاق ۵ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۹۸۳ کیلوگرم هیدروکربن به پرداخت ۱۶۴ میلیارد ریال پرداخت بهای مال از دست رفته و و ۱۶۴ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد. در کرمان هم محموله ۳۱ هزار و ۷۵۰ لیتر نفتگاز از یک دستگاه خودروی نفتکش کشف و پس از رسیدگی متهم به دلیل قاچاق سوخت و همچنین ارزش خودروی حامل محموله به پرداخت ۹ میلیارد و ۸۷۴ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
رایگانی اظهارداشت: در سیستان و بلوچستان مأمورین پلیس آگاهی شهرستان ایرانشهر از یک دستگاه خودروی کامیون کشنده مقدار ۵۱۹ کیسه ۲۵ کیلویی شیر خشک صنعتی پرچرب که بهصورت غیرقانونی در حال حمل بود را کشف کردند . در همین راستا متهم دستگیر و پرونده در تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار گرفت که با توجه به اقرار متهم و سایر مدارک موجود ، شعبه صادر کننده رأی متخلف را به ضبط شیرخشک های مکشوفه و میزان ۳ میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال جریمه محکوم کرد .
رایگانی در ادامه با اشاره به تخلفاتی که در رابطه با خودروهای گذر موقت انجام می شود گفت: متاسفانه این موضوع در تهران دیده شده و شهروندان باید در نظر داشته باشند تردد خودروهای گذر موقت ممنوع است.
سخنگوی سازمان تعزیرات به اتفاقات بازار آهن اشاره کرد و گفت: متاسفانه در بازار آهن شاهد کم فروشی هایی هستیم که باید شهروندان به آن توجه کنند. شعبه ای را قرار است در بازار آهن مستقر کنیم تا به زودی از نزدیک تخلفات این بازار را رصد کنیم. پلاک های ماشین های حمل این محموله ها جعلی است و از پلیس راهور تقاضای همکاری در این رابطه داریم.
رایگانی از مردم خواست از کمترین گرانفروشی ها نگذرند و آن را گزارش دهند.
نظر شما