پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد:

خوش رفتاری و مهربانی قاضی منافاتی با قاطعیت ندارد

خوش رفتاری و مهربانی قاضی منافاتی با قاطعیت ندارد

دهدشت- رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: قاضی باید با مردم خوش رفتار باشد و مهربانی منافاتی با قاطعیت ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن نگین تاجی عصر سه شنبه در نشست با مسئولین دادگستری و معتمدین محلی شهرستان بهمئی افزود: با مردم مهربان باشید و قانون را هم اجرا کنید.

وی بیان داشت: از مشخصات قاضی باید، مردمی بودن، انقلابی بودن و توانایی باشد.

نگین تاجی با بیان اینکه شایسته است عملکرد قضات و کارکنان شریف دادگستری آنگونه باشد که هر دو طرف احساس رضایت نمایند.

وی تصریح کرد: در موقع بروز مشکلات بیشترین درد و دغدغه‌ی فکری همکاران برای امنیت، آسایش و راحتی مردم است.

نگین تاجی با بیان اینکه حضور افراد مطلع فرهنگی و آشنا به آداب و رسوم مردم در شوراهای حل اختلاف ضروری است، گفت: حضور افرادی که اطلاعات کامل از منطقه دارند می‌تواند در اصلاح ذات البین و صلح و سازش بسیار مؤثر باشد.

وی تاکید کرد: حضور مردم بهمئی در دوران انقلاب و پس از آن در زمان جنگ تا کنون، با تقدیم شهیدان و جانبازان و آزادگان و مردمی که در رشته‌های علمی نخبه اند بر همگان روشن و واضح است.

کد خبر 4806731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha