پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰

فرماندار گناوه:

همه در برگزاری جشن فرهنگ گناوه همکاری کنند

همه در برگزاری جشن فرهنگ گناوه همکاری کنند

گناوه- فرماندار گناوه گفت: همه دستگاه‌ها مرتبط بویژه واحدهایی که از شهرستان گناوه نفع اقتصادی کسب می‌کنند باید در برگزاری برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی منطقه از جمله جشن فرهنگ کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح چهارشنبه در نشست هماهنگی و برنامه ریزی دهمین دوره جشن فرهنگ گناوه اظهار داشت: برگزارکنندگان جشن فرهنگ گناوه به صورت خودجوش و با کمترین هزینه‌ها ولی با بهترین بازخورد و کیفیت این برنامه را در سطح ملی و کشوری برگزار می‌کنند.

وی افزود: همکاری هنرمندان و علاقمندان در برگزاری این جشن بدون در نظر گرفتن مسائل مالی از برکات این شهراست که بسیار باارزش و مهم است و این افراد از سر تعصب و علاقمندی به منطقه و شهر خود برنامه‌هایی را تدارک و اجرا می‌کنند که باید مورد پشتیبانی و حمایت قرار گیرند.

فرماندار گناوه بیان کرد: جشن فرهنگ گناوه با اجرای برنامه‌های متنوع یک رویداد مهم فرهنگی در این شهرستان قلمداد می‌شود که در معرفی شهرستان و جذب گردشگر بسیار مؤثر است و همه ما باید به برگزارکنندگان در برگزاری این برنامه‌ها کمک کنیم.

مهرجو تصریح کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر بسزایی دارد و جامعه به شدت به کار فرهنگی نیاز دارد و از مطالبات مهم و اصلی مردم رسیدگی به مسائل فرهنگی و کمک به برنامه‌های متنوع فرهنگی است.

وی با تاکید بر ضرورت پشتیبانی همه جانبه از برنامه‌های فرهنگی ادامه داد: همه دستگاه‌ها که مسئولیت اجتماعی بر عهده دارند و تشکیلات و صنوفی که از شهرستان نفع اقتصادی کسب می‌کنند باید در برگزاری برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی منطقه از جمله جشن فرهنگ این شهرستان کمک کنند.

مهرجو گفت: انتظار می‌رود و همه افرادی که می‌توانند به برگزاری بهتر این برنامه کمک کنند یاری رسان برگزارکنندگان این رویداد مهم فرهنگی در شهر باشند.

سعید بهمرد دبیر دهمین جشن فرهنگ گناوه اظهار داشت: برای دهمین جشن فرهنگ که در اسفندماه امسال برگزار خواهد شد ۱۷ آیتم در نظر گرفته شده است که هنرمندان زیادی در این برنامه‌ها همکاری می‌کنند تا این رویداد مهم فرهنگی به نحو احسن برگزار شود.

وی افزود: اعتبارات لازم برای برگزاری جشن فرهنگ گناوه بسیار اندک است و قابل مقایسه با اعتبارات برنامه‌های مشابه سایر شهرستان‌ها نیست.

بهمرد گفت: اگر همه گروه‌ها و مسئولان در کنار برگزارکنندگان این رویداد فرهنگی قرار بگیرند می‌توان جشن فرهنگ را به بهترین شکل ممکن و شایسته مردم گناوه برگزار کرد.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های جشن فرهنگ امسال در گناوه گفت: نمایشگاه کتاب از گناوه تا کتاب، نمایشگاه عکس، همایش فرهنگ و تاریخ گناوه، ضیافت بفرمائید کتاب، شب سینما و تئاتر، شب شعر با موضوع بندر عزیز، کافه گپ، جشنواره تئاتر سطحه، شب داستان، نمایشنامه و قصه خوانی، نمایشگاه خوشنویسی، شب ورزش، جشنواره نگاره‌های ساحلی، عصر دیدار و گفتگو، کارگاه نقد و آموزش، جشنواره بومی و محلی از جمله برنامه‌های جشن فرهنگ امسال خواهد بود که از ۱۳ اسفند ماه آغاز و ۱۸ همین ماه به پایان می‌رسد.

کد خبر 4807112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha