پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳

مسعود سلطانی فر:

المپیکی‌ها ۲۰ درصد بیشتر می گیرند/ اساسنامه در شورای نگهبان است

المپیکی‌ها ۲۰ درصد بیشتر می گیرند/ اساسنامه در شورای نگهبان است

وزیر ورزش ابراز امیدواری کرد اعتبارات فدراسیون ها بین هشتاد تا هشتاد و پنج درصد تخصیص پیدا می کند و فدراسیون های المپیکی نیز تا بیست درصد بیشتر دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر در بخش پایانی نشست با روسای فدراسیون ها از برگزاری یک کارگاه آموزشی ، هم افزایی و دانش افزایی با حضور مشترک رؤسای فدراسیون ها ، مدیران کل استانی ،و مسئولین ورزش بانوان استان ها تا قبل از پایان سال جاری به منظور هماهنگی در راستای توسعه ورزش کشور برگزار خواهد شد .

وزیر ورزش و جوانان به برگزاری منظم جلسات ستاد عالی بازی های المپیک و پارالمپیک اشاره کرد و اظهار داشت: در این جلسات موارد مربوط به اعزام ها ، اردوها و مشکلاتی که فدراسیون های المپیکی دارند مطرح می شود و تصمیم گیری نهایی صورت می گیرد .

سلطانی فر مشکلات کنونی کشور را مورد توجه قرار داد و از تلاش های زیاد به منظور افزایش تخصیص اعتبارات تا ٨٠ و ٨٥ درصد خبر داد و اظهار داشت : فدراسیون های المپیکی تا بیست درصد بیشتر از فدراسیون ها دریافت خواهند کرد 

وزیر ورزش و جوانان در ادامه با اشاره لایحه بودجه سال ٩٩ تصریح کرد : با قدرت از لایحه بودجه دولت دفاع می کنیم و در زمینه بودجه ورزش هر کجا نیاز به پیگیری باشد از سوی حوزه معاونت حقوقی ، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان پیگیری لازم صورت خواهد گرفت .

سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش از تصویب اساسنامه جدید فدراسیون ها پس از چند دوره رفت و آمد در دولت خبر داد و اظهار داشت : این اساسنامه به شورای نگهبان رفته است و از سال ٩٥ هم که لایحه اهداف وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان هم در دولت تصویب شد ، در مجلس است.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه به تصویب آیین نامه پرداخت کمک هزینه به ورزشکارانی که در قالب انفرادی و تیمی کسب سهمیه کرده اند، اشاره کرد و توضیح داد : بر اساس آنچه در ستاد عالی بازی های المپیک و پارالمپیک تصویب شد، ورزشکارانی  که کسب سهمیه کرده اند ، ماهیانه پنج میلیون تومان دریافت مَی کنند و به سرمربیان هم همین میزان پرداخت خواهد شد و بر اساس تعداد سهمیه های کسب شده به مربیان هم به میزان نیمی از این مبلغ پرداخت می شود و قسط اول به زودی پرداخت می شود .فدراسیون ها هم باید با دقت این پاداش ها را که به حساب آنها واریز مَی شود ، به ورزشکاران و مربیان پرداخت کنند .

سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت کمیسون های مختلف در کمیته ملی المپیک ، تاکید کرد : انتظار دارم روسای فدراسیون ها و مدیران ورزشی کشور با کمیسیون های زیر مجموعه کمیته ملی المپیک همکاری لازم و حضور جدی را داشته باشند تا از ظرفیت ها روز به روز در راستای توسعه ورزش استفاده کنیم .

کد خبر 4807716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha