پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۹

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری:

اعتبارات چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

اعتبارات چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

شهرکرد- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات استان چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شهریارپور ظهر پنج شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بودجه کشور در لایحه بودجه یک هزار و ۹۹۸ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: جمع اعتبارات استان اعم از هزینه‌ای و تملک دارایی از یک هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان در سال جاری به یک هزار و ۴۳۷ میلیارد تومان در سال ۹۹ افزایش می‌یابد که نرخ رشد حدود ۱۳ درصد را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان از ۹۹۱ میلیارد تومان به یک هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان افزایش می‌یابد که نرخ رشد حدود ۱۵ درصد است.

به گزارش مهر، در این جلسه سند توسعه اقتصادی شهرستان‌های استان ارائه و کلیات آن با اکثریت آرا تصویب شد.

کد خبر 4808262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha