۷ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۱۴

مدیرکل شیلات هرمزگان مطرح کرد:

مشاغل سخت محسوب شدن شغل صیادی یکی از دغدغه های پیش روی صیادان است

مشاغل سخت محسوب شدن شغل صیادی یکی از دغدغه های پیش روی صیادان است

بندرعباس - مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: مشکلات بیمه ای صیادان و همچنین مشاغل سخت محسوب شدن شغل صیادی یکی از دغدغه های پیش روی صیادان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن یکتاپور با اشاره به اینکه افزایش قدرت موتوریکی از درخواستهای صیادان استان برای شناورهای خود می‌باشد گفت: امید است با توجه به فاصله زیاد صیدگاهها و همچنین تأثیر افزایش قدرت موتور در تازگی و کیفیت صید بزودی شاهد مرتفع سازی این مشکل و افزایش قدرت موتور برای صیادان استان باشیم.

وی با اشاره به وجود ۲۲ بندر صیادی در استان هرمزگان از آنها به عنوان سرمایه ملی یاد کرد و گفت: این بنادر با گذشت زمان نیازمند بازسازی، مرمت و لایروبی هستند که امید است اعتبارات لازم برایز این مهم تخصیص یابد.

مدیر کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه مشکلات بیمه‌ای صیادان وهمچنین مشاغل سخت محسوب شدن شغل صیادی یکی از دغدغه‌های پیش روی صیادان است گفت: امید است از سوی مسئولان کشوری در آینده نزدیک شاهد رفع این مشکل باشیم.

یکتاپور با اشاره به مسائل اقتصادی پیش روی کشور و در نتیجه افزایش صید غیر مجاز گفت: متأسفانه شاهد هجوم برخی افراد به سوی صید و صیادی بوده‌ایم که به عنوان خطر جدی صید و صیادی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با بیان اینکه صیدو صیادی در آب‌های دور می‌تواند راه حلی برای برون رفت از فشار به ذخایر آبزیان به ویژه در صید گاه‌های سنتی استان باشد خواهان تخصیص مجوز آب‌های دور به استان هرمزگان به تعداد کافی باشد.

در ادامه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات کشور با بیان اینکه استان هرمزگان به جهت برخورداری از تنوع و دسته بندی آبزیان وهمچنین برخورداری از گونه‌های اختصاصی مانند فانوس ماهیان جایگاه ویژه ای برای کشور دارد گفت: بدون شک استان هرمزگان قطب نگین صیدو صیادی کشور است.

سید پرویز محبی با بیان اینکه سوخت شناورهای صیادی دغدغه اصلی برای سازمان شیلات ایران است گفت: با قدرت پیگیر این مساله هستیم و آماده هر گونه همکاری با دستگاه‌های زیربط و وزارتخانه‌های مرتبط برای تسهیل در این مهم هستیم.

وی با اشاره به اینکه مسائل سوخت باعث شده جمعیت عظیمی از صیادان از رفتن به دریا و صیدگاهها خودداری کنند ودرنتیجه معیشت آنها با مشکل روبرو شود از مسئولان خواست هر چه سریع‌تر این مسئله مرتفع شود.

معاون صیدو بنادر ماهیگیری کشور از اتحادیه‌ها و تعاونی‌های صیادی به عنوان محور اصلی جامعه صیادی یاد کردو گفت: توانمندسازی اتحادیه‌ها و تعاونی‌های صیادی یکی از برنامه‌های مهم پیش رو است.

همچنین ارتقا ارزش افزوده ساردین ماهی، الگو بودن هرمزگان در بنادر صیادی به بخش خصوصی، تداوم روند واگذاری بنادر صیادی به بخش خصوصی، ارتقا تجهیزات و امکانات یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، بازنگری در دستورالعمل افزایش قدرت موتور، دستورالعمل نقل و انتقال شناورها و … از مهمترین مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

در این دیدار اتحادیه صیادی، تعاونی‌های صیادی و رؤسای شهرستانها نیز به بیان دیدگاه‌ها و مسائل خود پرداختند که در این بین واگذاری تصدی‌ها به تعاونی‌ها، افزایش قدرت موتور، تجهیز بندر صیادی استان به عنوان نگین صیادی استان، برخورد با صید غیر مجاز (به ویژه صید پره در جاسک)، تکمیل بندر صیادی گوکسر درگهان و بنادر ناتمام، ارتقا زیرساخت‌های بندری در میناب، ساماندهی شناورهای غیر مجاز، ایجاد اسکله و مراکز تخلیه صید در برخی نقاط استان از مهمترین مسائل مطرح شده ایشان در این دیدار بود.

کد خبر 4809210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha