پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۰۲

رئیس اتحادیه طلا و جواهر ساری:

فعالیت ۲۱۵ طلافروشی در ساری/ بازار طلا و سکه آرام است

فعالیت ۲۱۵ طلافروشی در ساری/ بازار طلا و سکه آرام است

ساری - رئیس اتحادیه طلا و جواهر ساری با اشاره به فعالیت ۲۱۵ واحد طلا، سکه و طلاسازی گفت: پیش بینی می‌شود بازار طلا و جواهر هفته جاری در کشور و استان آرام باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی معلمی قیمت هر انس طلا را در حال حاضر هزار و ۵۱۱ دلار اعلام کرد و گفت: به این ترتیب هر مثقال طلا دو میلیون و ۳۵ هزار تومان، هر یک گرم طلای ۱۸ عیار خام ۴۶۲ هزار و ۸۰۰ تومان بدون اجرت و ارزش افزوده و سود معامله می‌شود.

وی افزود: همچنین هر قطعه سکه بهار آزادی چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه گرمی نیز ۹۵۰ هزار تومان در بازار ساری فروش می‌رود.

معلمی درباره قیمت طلا نیز گفت: دلار در بازار ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان، درهم امارات سه هزار و ۵۹۰ تومان، یورو ۱۴ هزار و ۶۰۰ تومان و لیر ترکیه نیز دو هزار و ۲۳۵ تومان فروخته می‌شود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر ساری به پیش بینی قیمت طلا و جواهر در هفته جاری اشاره کرد و اظهار داشت: پیش بینی می‌شود بازار طلا و جواهر در هفته پیش روی آرام باشد اما بی شک نوساناتی قیمت دلار روی آن تأثیر خواهد گذاشت.

معلمی شمار واحدهای فروش طلا، سکه و طلاسازی را در ساری ۲۱۵ واحد اعلام کرد و گفت: وقتی قیمت‌ها به سمت نزولی سوق می‌کند مردم بیشتر به خرید طلا و جواهر سوق پیدا می‌کنند و ۲۰ تا ۳۰ درصد برای فروش طلا مراجعه می‌کنند.

کد خبر 4809492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha