پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۵:۰۰

با مشارکت شهرداری تهران و سازمان بهزیستی انجام شد:

اجرای طرح واکسیناسیون هپاتیت B برای معتادان در سطح شهر تهران

با مشارکت شهرداری تهران و سازمان بهزیستی ، طرح واکسیناسیون هپاتیت B برای معتادان و خانواده های آنان در12 نقطه از سطح شهر تهران به صورت رایگان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران گفت: در راستای مصوبات شورای عالی ایمن سازی کشور که افراد پرخطر باید واکسینه شوند و گروه مصرف کنندگان مواد مخدر نیز جزواین گروه هستند ، شهرداری تهران از طریق شرکت شهر سالم اقدام به اجرای طرح واکسیناسیون هپاتیت B معتادان و خانواده های آنان به صورت رایگان کرد.

دکتر حسنعلی غفاری افزود: با توجه به درخواست مسئولان بهزیستی تهران ، در11 کمپ درمانی و یک اکیپ سیار اورژانس شهرداری در محل ، واکسیناسیون این افراد و خانواده هایشان انجام شد.

وی در مورد شناسایی معتادان در خصوص اجرای این طرح گفت: این افراد توسط بهزیستی شهرستان تهران معرفی شده بودند و مسئولیت اجرای طرح برعهده شهرداری تهران بود.

غفاری تصریح کرد: یکی از گروه های پرخطر در جامعه نیز افرادی هستند ک در جمع آوری غیر مکانیزه زباله فعالیت دارند که طی دو سال گذشته با هماهنگی مرکز بهداشت شهر سالم ، این افراد نیز واکسینه شدند که با این کار جامعه کارگری خدمات شهری تهران در سطح شهرتحت اجرای این طرح قرار گرفتند.

 

کد خبر 480994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha