پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶

در ستاد رسیدگی به جرائم انتخاباتی بیان شد

وضعیت انتخاباتی در خراسان‌جنوبی سفید است

وضعیت انتخاباتی در خراسان‌جنوبی سفید است

بیرجند-طبق گفته های مسئولان در جلسه رسیدگی به جرائم انتخاباتی خراسان‌جنوبی مشکل خاصی در این زمینه در استان وجود نداشته و وضعیت سفید اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی خراسان‌جنوبی آخرین وضعیت انتخاباتی استان بررسی و مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مسئول در امر انتخابات بیان‌کردند که مشکل خاصی در این زمینه در استان وجود نداشته و وضعیت به اصطلاح سفید است.

علیرضا آئینه‌دار، مدیرکل صدا و سیمای خراسان‌جنوبی در این جلسه گفت: هر چند مسئله خاصی در استان نداریم ولی گاه در جهت تبلیغ و تخریب برخی نامزدهای احتمالی مجلس گاه در فضای مجازی لیست کاندیداهایی را به عنوان کاندیدا برجسته عنوان می‌کنند.

وی بیان‌کرد: بی شک این مسئله هم نوعی تخریب و هم تبلیغ قبل از مؤعد است که در این زمینه نهادهای ذی ربط باید مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

محمد برقی معاون سیاسی و امنیتی فرماندار بیرجند و دبیر ستاد انتخابات حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان نیز در این جلسه اظهار کرد: شعار ما در انتخابات قانون‌مداری است تا شهروندان در یک آرامش بتوانند حضور حدأکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشته باشند.

وی بیان‌کرد: در راستای پیشگیری از ترافیک برای ایجاد استادهای انتخاباتی کاندیداها در کنار یکدیگر به ویژه در برخی مناطق پرتردد و شلوغ ممنوعیت‌هایی ایجاد کرده‌ایم و نیروی انتظامی شهرستان نیز این امر مهم را در دستور کار خود قرار داده است.

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار بیرجند و دبیر ستاد انتخابات حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف ادامه‌داد: البته باید منتظر اسامی نهایی کاندیدهای مجلس باشیم تا بعد بتوانیم در این زمینه برنامه‌ریزی دقیق داشته و آن را به ستادهای نامزدهای انتخاباتی اعلام کنیم.

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کمترین تنش را داشته است

برقی یادآور شد: تاکنون حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کمترین تنش را در فضای حقیقی و مجازی داشته است.

وی با اشاره به اینکه از ۴۰ ثبت‌نامی کاندیدایی مجلس از این حوزه دو نفر انصراف دادند، گفت: همچنین صلاحیت دو نفر دیگر نیز در هیأت‌های اجرایی تأیید نشده است.

برقی با اشاره به اینکه کاندیداهای مجلس در زمینه وعده‌های انتخاباتی باید توجه به وظایف قانونی یک نماینده داشته باشند، گفت: امیدواریم با رصدهای انتخاباتی در آینده نیز مشکل خاصی وجود نداشته باشد.

سید حسین مقدس دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد: چنانچه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی فعالیتی داشته که شائبه دخالت در امر انتخابات داشته باشد بی‌شک مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد.

نیروهای مسلح تنها در راستای افزایش شور انتخاباتی فعالیت دارند

محمدحسین محمدپور، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد: نیروهای مسلح هیچگاه حق ورود در انتخابات در قالب تبلیغ یا علیه یک کاندیدا را ندارند و در خراسان‌جنوبی نیز تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است.

وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در ایام انتخابات وظایفی را به عنوان ضابط برعهده دارند، بیان‌کرد: نیروهای مسلح می‌توانند در راستای شور و نشاط انتخاباتی فعالیت داشته باشند.

گفتنی است مواردی چون سخنرانی برخی از نامزدهای احتمالی مجلس در مساجد و محل کار برای جلب حمایت، کمک‌های خاص به مساجد از سوی برخی از نامزدهای احتمالی، ارسال پیامک تبلیغاتی از سوی برخی کاندیداها و برخی بداخلاقی تبلیغاتی در فضای مجازی نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی حاضران در جلسه قرار گرفت.

کد خبر 4813154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha