دبیرفدراسیون دوچرخه سواری درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: اولین مرحله از لیگ دوچرخه سواری کشور در رشته های داخل پیست بعد از 10 سال طی روزهای 12 تا 15 اردیبهشت ماه و در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان برگزار شد که دستاوردهای بسیار خوبی هم برای فدراسیون و هم برای تیم ها داشت.
وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات نیاز به موقعیت خاصی دارد و چرخه خاصی نیز برای آن پیش بینی می شود، گفت: ما برای راه اندازی این رشته به صورت حرفه ای دستور خرید 40 دستگاه دوچرخه حرفه ای پیست را از سازمان تربیت بدنی گرفته ایم البته درکنار این سفارش تجهیزات و قطعات و چرخ را هم داده ایم اما به نظر می رسد مشکلات موجود بر سر راه در بخش گمرک، ارتباطات بین المللی کشور ما با کشورهای اروپایی و برخی از مسائل بانکداری مانع رسیدن این وسائل به ایران بشود.
خالقی افزود: هم اکنون مرحله اول از واریز پول این دوچرخه ها ازکشور بلژیک انجام شده اما مرحله دوم آن به گمرک برخورد کرده و بعید است به این زودی حل شود. با بررسی این مشکلات و مشورت با لیندنر، سرمربی تیم ملی ایران به این نتیجه رسیدیم که در صورت وصول نشدن کالاهای مورد نیاز مسابقات مرحله دوم پیست را تنها با حضور برترینهای مرحله اول و با 20 ورزشکار برگزار کنیم.
دبیرفدراسیون دوچرخه سواری تصریح کرد: با بررسی های به عمل آمده در اولین مرحله از مسابقات لیگ پیست کشور به این نتیجه رسیدیم که ورزشکاران ما بسیار جوان هستند و بسیاری از آن ها برای اولین بار در مسابقات شرکت داشته اند. بنابراین نیاز به امکانات و برنامه ریزی گسترده ای برای ادامه این راه هستند دربخش مربیان مشکلات خاصی دیده نشد اما نیاز به ارتقاء و اطلاع رسانی های جدید وجود دارد. در این مسابقات بزرگترین مشکل تجهیزات تخصصی بود که باید هرچه زودتر برای آن فکری شود.
وی درپایان به مصدوم شدن یکی ازدوچرخه سواران درحاشیه مسابقات لیگ برتراشاره کرد وگفت: به دلیل تازگی در برگزاری مسابقات پیست شاهد تعداد زیادی از زمین خوردن های ورزشکاران بودیم که خوشبختانه هیچ کدام ازآنها مشکل خاصی نداشتند. تنها دریک مورد رحمت الله میرزایی از اعضاء تیم ملی بزرگسالان ایران بعد از اتمام مسابقه، تعادلش را از دست داد و دچار مصدومیت شد. این دوچرخه سوار در حال حاضر به دلیل ترک خوردن ستون فقرات در بیمارستان بستری است.
نظر شما