پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۲۹

دبیر فدراسیون دوچرخه سواری در گفتگو با مهر :

اگر مشکلات رفع نشود مسابقات را برگزار نمی کنیم / تنها مصدوم مسابقات پیست در بیمارستان است

اگر مشکلات رفع نشود مسابقات را برگزار نمی کنیم / تنها مصدوم مسابقات پیست در بیمارستان است

اصغرخالقی گفت: با توجه به مشکلات موجود بر سر راه ورود تجهیزات دوچرخه سواری پیست، شاید مسابقات مرحله دوم را به این گستردگی برگزار نکنیم.

دبیرفدراسیون دوچرخه سواری درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: اولین مرحله از لیگ دوچرخه سواری کشور در رشته های داخل پیست بعد از 10 سال طی روزهای 12 تا 15 اردیبهشت ماه و در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان برگزار شد که دستاوردهای بسیار خوبی هم برای فدراسیون و هم برای تیم ها داشت.

وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات نیاز به موقعیت خاصی دارد و چرخه خاصی نیز برای آن پیش بینی می شود، گفت: ما برای راه اندازی این رشته به صورت حرفه ای دستور خرید 40 دستگاه دوچرخه حرفه ای پیست را از سازمان تربیت بدنی گرفته ایم البته درکنار این سفارش تجهیزات و قطعات و چرخ را هم داده ایم اما به نظر می رسد مشکلات موجود بر سر راه در بخش گمرک، ارتباطات بین المللی کشور ما با کشورهای اروپایی و برخی از مسائل بانکداری مانع رسیدن این وسائل به ایران بشود.

خالقی افزود: هم اکنون مرحله اول از واریز پول این دوچرخه ها ازکشور بلژیک انجام شده اما مرحله دوم آن به گمرک برخورد کرده و بعید است به این زودی حل شود. با بررسی این مشکلات و مشورت با لیندنر، سرمربی تیم ملی ایران به این نتیجه رسیدیم که در صورت وصول نشدن کالاهای مورد نیاز مسابقات مرحله دوم پیست را تنها با حضور برترینهای مرحله اول و با 20 ورزشکار برگزار کنیم.

دبیرفدراسیون دوچرخه سواری تصریح کرد: با بررسی های به عمل آمده در اولین مرحله از مسابقات لیگ پیست کشور به این نتیجه رسیدیم که ورزشکاران ما بسیار جوان هستند و بسیاری از آن ها برای اولین بار در مسابقات شرکت داشته اند. بنابراین نیاز به امکانات و برنامه ریزی گسترده ای برای ادامه این راه هستند دربخش مربیان مشکلات خاصی دیده نشد اما نیاز به ارتقاء و اطلاع رسانی های جدید وجود دارد. در این مسابقات بزرگترین مشکل تجهیزات تخصصی بود که باید هرچه زودتر برای آن فکری شود.

وی درپایان به مصدوم شدن یکی ازدوچرخه سواران درحاشیه مسابقات لیگ برتراشاره کرد وگفت: به دلیل تازگی در برگزاری مسابقات پیست شاهد تعداد زیادی از زمین خوردن های ورزشکاران بودیم که خوشبختانه هیچ کدام ازآنها مشکل خاصی نداشتند. تنها دریک مورد رحمت الله میرزایی از اعضاء تیم ملی بزرگسالان ایران بعد از اتمام مسابقه، تعادلش را از دست داد و دچار مصدومیت شد. این دوچرخه سوار در حال حاضر به دلیل ترک خوردن ستون فقرات در بیمارستان بستری است.

کد خبر 481376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha