به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ساندی تایمز، افرادی که در گذشته دور و نزدیک از حامیان درجه یک "جرج بوش" محسوب می شدند و وی را برای رسیدن به پست ریاست جمهوری آمریکا مورد حمایت قرار داده بودند؛ هم اکنون دست از حمایت های خود از بوش برداشته و به جبهه دموکرات ها به ویژه کمیته رقابتی"باراک اوباما" یکی از نامزدهای دموکرات های آمریکا در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور ملحق شده اند.
نخستین کسی که نام وی در میان حامیان پشت کرده به بوش و رو کرده به دموکرات ها دیده می شود، "تام برنستین" است؛ کسی که در دوران دانشگاه، با بوش هم دوره بوده و به همراه وی مالکیت تیم بیسبال "تگزاس رنجرز" را در اختیار داشته است.
برنستین درسال2004 برای انتخاب مجدد جرج بوش به عنوان رئیس جمهور آمریکا مبلغی بالغ بر دو هزار دلار به بوش کمک کرد و در سال های اخیر نیز 50 هزار دلار دیگر به "کمیته ملی جمهوریخواهان" کمک کرده است.
این دوست و یار قدیمی بوش اخیرا اعلام کرده در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا از "سناتور باراک اوباما" حمایت می کند.
لازم به ذکر است برنستین از فعالان برجسته حقوق بشر در آمریکا محسوب می شود و جبهه گیری های اوباما درباره مسئله دارفور با استقبال وی روبروشده است ؛ از سوی دیگر برنستین از مخالفان سرسخت جنگ به شمار می آید و اختلاف وی با بوش زمانی به اوج خود رسید که خبر اعزام پسرش به عراق اعلام شد.
شخص بعدی پشت کرده به بوش کسی نیست به جز "مت دوود" کارشناس برجسته کمیته انتخاباتی بوش ؛ دوود ماه گذشته میلادی اعلام کرد: به دلیل ادامه جنگ عراق و اقدامات اشتباه بوش در این باره دیگر از وی حمایت نکرده و تلاش می کنم تا در انتخابات آتی ریاست جمهوری از اوباما حمایت کنم.
اما شخصی که پیوستن وی به دموکرات ها و کمیته رقابتی باراک اوباما بیش از همه دولت بوش را متعجب کرد "رابرت کاگان" بود ؛ کاگان که از حامیان برجسته بوش به شمار می رفت و از افرادی بود که همواره سخن از سرنگونی صدام به میان می آورد؛ هم اکنون به یکی از نو محافظه کاران فعال در آمریکا تبدیل شده است.
کاگان که در چند ماه گذشته به عنوان یکی از مشاوران ارشد سناتور "جان مک کین" یکی از نامزد های جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محسوب می شد طی روزهای گذشته اعلام کرد : از سیاست های ضد جنگ اوباما حمایت کرده و در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری از وی حمایت می کنم.
حال با توجه به این خبرها باید دید ماههای باقی مانده از دوره ریاست جمهوری بوش چگونه سپری می شود و آیا با توجه به اینکه رئیس جمهور آمریکا دیگر از آن حمایت های گسترده در داخل آمریکا برخوردار نیست بازهم به لجبازی ها و یک جانبه گری های خود در مسئله عراق ادامه می دهد؟
نظر شما