به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نیری در آئین تجلیل از خدمات ارزنده استاد محمد آل عصفور که ظهر پنجشنبه برگزار شد با اشاره به اینکه تشیع دین زنده است در حالی که تمام دینها از بین رفتهاند، گفت: بالندگی و زندگی تشیع به خاطر عشق به ولایت و امامت، امام زمان (عج) است و این عشق را استادان به ما هدیه کردند.
نیری خطاب به استاد محمد آل عصفور، گفت: خورشید علمی شما، همیشه در زندگی شاگردان تان، روشن و تابنده است.
استاد تمام دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه استاد «آل عصفور»، برهان است، تاکید کرد: استادان ما برهان رب ما هستند و استادان بزرگ و دانشمندی در فارس و شیراز حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه بزرگداشت چهرههای علمی مانند استاد «سجادی» نیز بدین شیوه در دستور کار فرهنگ و ارشاد قرار گیرد، افزود: استاد سجادی اکنون در ۹۵ سال بسر میبرد؛ بسیاری از استادان عالم و عاشق بودند که شاگردان خود را با این ۲ بال میپروراندند.
نیری با تاکید بر اینکه دانشمند زیاد است اما متأسفانه بسیاری از دانشمندان روی خود و جهان را سیاه کردهاند، اضافه کرد: حق استادی، حق الهی است چرا که استاد، انسان را از تاریکی به نور دعوت میکند.
وی اضافه کرد: این استاد بزرگ شاگردان خود را به سوی خدا هدایت کرد، استاد «آل عصفور» شمس همه شاگردان هستند.
نیری با تاکید بر اینکه برخی استادان و معلمین در علم آموزی کم فروشی میکنند، افزود: کم فروشی فقط در مقابل ترازو نیست.
وی با اشاره به اینکه علامت عالم بزرگ اینست که مشکل ترین موارد علمی را به زبان ساده بیان میکند، اظهار کرد: متأسفانه تاریخ ما تاریخ مذکر است که حق زنان بزرگ مشخص نمیشود چرا که پشت سر هر مرد موفق یک زن موفق و بزرگ وجود دارد.
محمد آل عصفور نیز در این آئین با تاکید بر اینکه فرهنگ شیراز و فارس از استادان بسیاری بهره برد، اضافه کرد: باید مراسم بزرگداشت مرحوم دکتر «مژده» از مفاخر فارس، برگزار شود.
استاد دانشگاه با اشاره به اینکه فلاسفه ۲ نکته را متذکر میشوند که نکته اول اینست که معرف بایستی از کسی که معرفی میکند بالاتر باشد، افزود: اثبات شیء نفی دیگر را نمیکند.
وی با اشاره به اینکه من باغبانی بودم که ۶۵ سال افراد را پرورش پروراندم، تاکید کرد: برخی افراد بین عرفان و درویشی فرقی نمیگذارند، دکتر نیری امروز در عرفان در خاورمیانه بی نظیر است.
آل عصفور با تاکید بر اینکه فرهنگ شیراز و فارس از استادان بسیاری بهره برد، اضافه کرد: باید مراسم بزرگداشت مرحوم دکتر «مژده» از مفاخر فارس، برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه آن کسی که کاخ و ویلا دارد کیف نمیکند، اینها مَجاز است، اظهار کرد: من از اینکه شاگردانم به دکتری و مقامهای علمی رسیدند، بسیار خوشحالم.
آل عصفور با تاکید بر اینکه مؤسس حوزه علمیه نجف، جد بزرگ من است، افزود: وی صاحب کتاب «حدائق» است که در حوزه علمیه قم در حوزه فقه، تدریس میشود که در کربلای معلی در پایین پای حضرت سیدالشهدا (ع) دفن میشود.
وی با اشاره به اینکه برادر جد من به نام «شیخ حسین» در استهبان فعال بود، تاکید کرد: وی در استهبان فوت کرد و اکنون برخی فکر میکنند مقبره وی، مقبره امامزاده است که چند بار هم گفتم ایشان جز اجداد ماست و امامزاده نیست اما مردم لطف زیادی به وی دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، آئین «دست بوس» توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری، اداره کل کتابخانه های عمومی، انجمن مفاخر استان فارس و… برگزار شد.
نظر شما