پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان:

اهالی رسانه بر مزار سردار شهید «حاج حسین همدانی» گردهم می آیند

اهالی رسانه بر مزار سردار شهید «حاج حسین همدانی» گردهم می آیند

همدان - مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان گفت: جامعه رسانه استان همدان در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بر مزار سردار شهید حاج حسین همدانی، همرزم و برادر این شهید والامقام حاضر می شود.

مهرداد حمزه در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه شهادت هنر مردان خداست، گفت: بی‌شک در راه دفاع از انقلاب و ارزش‌هایمان هر چه بیشتر شهید دهیم، چون درختی تنومند بیشتر ریشه در خاک خواهیم دواند.

وی با عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی به محضر حضرت بقیه‌الله اعظم (عج)، مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران عنوان کرد: مدیران مسئول، سرپرستان، خبرنگاران، عکاسان و اصحاب رسانه استان همدان به مناسبت شهادت این سردار عزیز عصر امروز جمعه ۱۳ دی‌ماه با حضور بر مزار سردار شهید حاج حسین همدانی، همرزم و برادر این شهید والامقام، ضمن اعلام تبریک و تسلیت شهادت سردار سلیمانی، این حرکت دشمنان قسم‌خورده ایران را محکوم می‌کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با تسلیت شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی ابراز امیدواری کرد: سپاه و ارتش اسلام به نحوه شایسته انتقام این حمله ناجوانمردانه را بگیرد و موجبات آرامش دل رهبر معظم انقلاب را فراهم آورد

محسن جهانشیر گفت: جامعه ورزش و جوانان استان همدان نیز با تبعیت از رهبر معظم انقلاب در پی این موضوع دوشادوش سایر اقشار مردم در راهپیمایی امروز حضور خواهد داشت.

کد خبر 4814629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha