پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶

نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

خون سلیمانی افق جدیدی را برای وحدت بیشتر جهان اسلام خواهد گشود

خون سلیمانی افق جدیدی را برای وحدت بیشتر جهان اسلام خواهد گشود

سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت جنایات آمریکا گفت: خون شهید سلیمانی افق‌های جدیدی را برای وحدت بیشتر جهان اسلام خواهد گشود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی پیام تسلیتی صادر کرد که متن آن به این شرح است:

سردار سرافراز جهان اسلام «سپهبد قاسم سلیمانی» که فروغ چهره‌اش به روشنایی خورشید، غرورش به غرور قله‌ها، جوشش‌اش به فوران چشمه‌ها، توفندگی‌اش به تپش اقیانوس‌ها، لطافتش به لطافت گلبرگ لاله‌ها و سخاوتش به ریزش بهاران ابرها می‌ماند به لقاء الله پیوست و با آسمانیان مصاحب شد، شهادت این یار صدیق و بازوی پرتوان مقام معظم رهبری را از سوی مردم شهید پرور و انقلابی، علما و روحانیت، حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و همه مجاهدان فی سبیل‌الله، رزمندگان، خانواده معظم شاهد استان سمنان به محضر حضرت بقیه الله الاعظم و حضرت آیت الله خامنه ای و جبهه مقاومت اسلامی و همسر فداکار و بیت مکرم و معزز ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

آری، سلیمانی نماد وحدت و اتحاد جهان اسلام بود و خون پاکش افق‌های جدیدی را برای وحدت بیشتر جهان اسلام خواهد گشود، جبهه مقاومت اسلامی و جهان، انتقام حاج قاسم و ابو مهدی المهندس را با فتح قدس شریف خواهند گرفت و جهان بدون آمریکا را تجربه خواهند کرد.

امروز انتقام خون حاج قاسم سلیمانی یک مطالبه اسلامی است نه ایرانی، حاج قاسم بنیانگذار هسته‌های مقاومت بین المللی اسلامی در دوران اخیر بود و همه آزادی خواهان جهان، خونخواه خون پاک و تاریخ ساز او خواهند بود و صهیونیسم خبیث بداند شهادت سردار مقاومت اسلامی زنگ زوال سریع‌تر رژیم اشغالگر را زودتر از سال ۲۰۲۵ به صدا در خواهد آورد.

اینجانب به تأسی از رهبر فرزانه انقلاب مجدداً شهادت این اسوه شجاعت و تقوی را به ملت ایران اسلامی تسلیت عرض نموده، رحمت واسعه الهی و مصاحبت با حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) برای آن شهید والا مقام و همراهان شهیدش و صبر جمیل و اجر جزیل را برای خانواده معظم ایشان و همه رزمندگان اسلام و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسالت دارم. دوام سلامت و عزت و سربلندی و اقتدار آن رهبر عالیقدر را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

بامداد جمعه ۱۳ دی ماه سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت به شهادت رسیدند.

کد خبر 4815379

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha