به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی فخری پیش از ظهر شنبه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهارکرد: با توجه به اقدام تروریستی آمریکای جنایتکار، حرکت خودجوش مردم ولایتمدار در گرگان امروز (شنبه) برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: به همین منظور اعمال محدودیت ترافیکی در راستای برقراری نظم و انضباط و تسهیل در عبور و مرور از ساعت ۱۳ و ۳۰ امروز از میدان شهرداری و خیابان های منتهی به مراسم اجرا خواهد شد.
فخری افزود: با تمهیدات در نظر گرفته شده، میدان شهرداری مسیر خیابان شهداء تا میدان شهداء، ۱۵ متری خیابان شهید بهشتی تا میدان شهرداری، چهار راه آتش نشانی به سمت چهار راه شهداء، خیابان جوادیه سه راهی پوربدری تا چهار راه شهداء محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.
رئیس پلیس راهور استان گلستان از رانندگان وسائط نقلیه خواست، همچون گذشته همکاری لازم را با مأموران به عمل آورده و از مسیر های جایگزین خیابان های اطراف با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تردد کنند.
گفتنی است که از ساعت ۱۴ شنبه تجمع خودجوش مردم انقلابی گرگان در محکومیت ترور سردار حاج قاسم سلیمانی از میدان شهرداری به سمت امامزاده عبدالله (ع) برگزار می شود.
نظر شما