به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی بعد از ظهر امروز در جمع مدیران و معلمان آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز افزود : اگر بخواهیم در جامعه اسلامی در کلیه سطوح به حد مناسبی از پیشرفت و تعالی دست یابیم باید آموزش و پرورش را توسعه دهیم.
وی با تاکید بر لزوم حمایت و پشتیبانی دستگاه های مختلف از آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : به همان اندازه که آموزش و پرورش در راستای تعلیم و تربیت مسئولیت خطیری برعهده دارد به همان میزان نیز باید مورد حمایت و یاری دیگر دستگاه ها قرار گیرد.
فرماندار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد : برای حفظ آرمان ها و ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی زمانی می توان موفق عمل کرد که از دو اصل پارسایی و پایداری محافظت شود.
وی با بیان اینکه دشمنان درصدد تفرقه افکنی میان امت اسلامی هستند یادآور شد : برای خنثی کردن اهداف شوم دشمنان انسجام اسلامی و اتحاد ملی همواره باید به عنوان یک ضرورت رعایت شود.
نظر شما