پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۰۹

مدیرکل ثبت احوال لرستان مطرح کرد؛

بیماری‌های قلبی در صدر علل فوتی‌ها/ثبت ۱۰ طلاق در هر شبانه روز

بیماری‌های قلبی در صدر علل فوتی‌ها/ثبت ۱۰ طلاق در هر شبانه روز

خرم‌آباد- مدیرکل ثبت احوال لرستان بیماری‌های قلبی و عروقی را در صدر علل فوتی‌ها در این استان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی امانی پور در کارگروه فرهنگی و اجتماعی لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه در ۹ ماهه سالجاری ۲۱ هزار و ۸۳۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۱ هزار و ۴۷۳ مورد و معادل ۵۲.۵ درصد پسر و ۱۰ هزار و ۳۶۲ مورد و معادل ۴۷.۵ درصد دختر بوده‌اند، اظهار داشت: در مجموع به ازای هر ۱۱۱ پسر، ۱۰۰ دختر در استان متولد شده است.

ثبت ۳۶۹ مورد دو قلو زایی

وی، عنوان کرد: میانگین سن مادران ۲۹ سال و پدران ۳۴ سال بوده است، از مجموع ولادت‌های ثبت شده ۱۳ هزار و ۸۴۱ مورد و معادل ۶۳.۴ درصد در شهرها و هفت هزار و ۹۹۴ مورد و معادل ۳۶.۶ درصد در روستاهای استان به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت احوال لرستان با اشاره به اینکه در هر شبانه روز به طور متوسط ۷۹ نوزاد در استان متولد شده و هر ساعت سه نوزاد در استان متولد شده است، افزود: ۹۸.۵ درصد از ولادت‌های ثبت شده استان در مهلت قانونی ۱۵ روزه بوده است.

امانی پور، یادآور شد: در مدت زمان یاد شده ۳۶۹ مورد از ولادت‌های ثبت شده استان مربوط به نوزادان دو قلو و ۱۲ مورد سه قلو بوده است.

بیماری‌های قلبی و عروقی در صدر علل فوتی‌ها

وی با تاکید بر اینکه طی ۹ ماهه سالجاری شش هزار و ۹۰۲ واقعه فوت در استان به ثبت رسیده است، گفت: از مجموع فوت‌های ثبت شده چهار هزار و ۴۷ نفر و معادل ۵۸.۶ درصد مرد و دو هزار و ۸۵۵ نفر و معادل ۴۱.۴ درصد زن بوده‌اند.

مدیرکل ثبت احوال لرستان، تصریح کرد: از این تعداد فوتی، چهار و ۹۶۵ مورد و معادل ۷۱.۹ درصد در جامعه شهری و هزار و ۹۳۷ و معادل ۲۸.۱ درصد در جامعه روستایی به ثبت رسیده است.

امانی پور با بیان اینکه به طور متوسط در هر شبانه روز ۲۵ واقعه فوت در لرستان به ثبت رسیده است، افزود: همچنین ۹۲.۶ درصد از فوت‌های استان در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت رسیده است.

وی، بیماری‌های قلبی و عروقی، کهولت سن، سرطان و سایر تومورها را به ترتیب از علل مهم مرگ و میر در استان برشمرد، ادامه داد: در استان ۹ ماهه سالجاری ۱۲ هزار و ۸۲ مورد ازدواج به ثبت رسیده است.

ثبت ۱۰ طلاق در هر شبانه

مدیرکل ثبت احوال لرستان، گفت: در هر شبانه روز ۴۴ ازدواج در استان به ثبت رسیده است، میانگین سن ازدواج‌های ثبت شده برای بار اول و مردان ۲۷.۷ و زنان ۲۲.۸ بوده است.

امانی پور، یادآور شد: در این مدت دو هزار ۸۸۱ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که در هر شبانه روز ۱۰ واقعه طلاق در لرستان ثبت شده است.

وی، عنوان کرد: میانگین سن طلاق برای مردان ۳۵.۵ و زنان ۳۰.۷ سال بوده است، تقریباً ۱۰.۵ درصد از طلاق‌های ثبت شده بعد از کمتر از یک سال در استان به ثبت رسیده است.

کد خبر 4819413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha