به گزارش خبرنگار مهر، بابک دین پرست عصر سه شنبه در بازدید از چند طرح اقتصاد مقاومتی شهرستان گناوه و اسکله بندر ریگ اظهار داشت: طرح شهرک شیلاتی رود شور به وسعت بیش از سه هزار هکتار در قالب مزارع ۵۰ هکتاری اجرایی میشود.
معاون اقتصادی وزیر کشور افزود: از جمله مشکلات مطرح شده در بازدید امروز از این طرح تأمین برق، معارض زمینها، تسهیلات بانکی و نحوه بهره برداری از اراضی بود.
وی گفت: این مشکلات در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان بوشهر در روز پنج شنبه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و مصوباتی اتخاذ میشود تا مشکلات سرمایهگذاران به طور کامل مرتفع شود.
دین پرست بیان کرد: برای برطرف کردن مشکل تأمین برق این طرح یک برنامه کوتاه مدت و موقت مصوب و زمان بندی خواهد شد و سپس برای ایجاد پست دائم با همکاری دستگاههای مرتبط برنامهریزی شود.
وی با تاکید بر اینکه حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران این طرح مهم و بزرگ کشور ضروری است ادامه داد: این طرح از نظر اشتغال زایی و ارز آوری برای کشور مهم است و سرمایهگذارانی که در این طرح سرمایه خود را هزینه میکنند نباید درگیر مسائل و مشکلات شوند و باید به آنان بر اساس موازین قانونی کمک کنیم.
معاون اقتصادی وزیر کشور پیرامون پروژه طرح کشتارگاه صنعتی طیور گناوه گفت: در بازدید از این پروژه نیاز به متمم تسهیلات وجود دارد که در این زمینه پیگیری با معاون وزیر تعاون برای تأمین اعتبار مورد نیاز این طرح و دیگر طرحهای مشابه در کشور انجام شد.
وی پیرامون بازدید از اسکله بندر ریگ گفت: هیأت وزیران در طول دو سال گذشته برنامههای مشخص و منظمی برای حمایت و حل مشکلات معیشتی مردم در استانهای مرزی داشته است.
دین پرست خاطر نشان کرد: در استانهای غرب و شمال غرب کشور با موضوع کولبری روبرو هستیم که دولت در هفته گذشته و برحسب پیشنهادات مشترک وزارت کشور و صنعت، معدن و تجارت و با حمایت همه اعضای هیأت دولت بویژه رئیس جمهور مصوبه بسیار خوبی تعیین کرد که بسیاری از ابهامات در اجرایی کردن مصوبات قبلی رفع شد که بخشی از آنها مشمول ملوانان در استانهای جنوبی نیز میشود.
معاون اقتصادی وزیر کشور اضافه کرد: در ارتباط با موضوعات معیشتی ملوانان در استانهای جنوبی هیأت وزیران مصوبات خوبی داشته است.
وی گفت: وزیر کشور که نماینده رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است ۱۳ آبان ماه امسال جلسه مهمی را با حضور دستگاههای ذیربط برگزار کرد و تصویب نامه هیأت وزیران را که در ارتباط با معافیتها و تسهیلات که به ملوانان اعطا شده یا خواهد شد مورد بررسی قرار گرفت.
دین پرست بیان کرد: معاونت اقتصادی وزارت کشور مسئول رسیدگی و پیگیری این مصوبات بود و در دو ماه گذشته بررسی و ابهامات و موانع و مشکلات مسیر اجرای این مصوبه بررسی شده است.
وی افزود: یکی از مهمترین بندهای مصوبه کالای همراه ملوان هیئت وزیران این است که موتور لنجهای با تناژ زیر ۵۰۰ تن و ملوانان آنها در سال ۶ بار و هر بار مبلغ ۱۵ میلیون تومان معافیت ملوانی اختصاص داده است و تصویب نامه ملزم کرده که این ملوانان تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار گیرند و باید از مزایای بازنشستگی، بیمه درمانی و عیدی پایان سال بهره مند شوند.
معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: الزامات مشخص و مهمی نیز برای دستگاهها تعیین شده که به دلیل عدم وجود زیرساختها امکان اجرای برخی از الزامات وجود ندارد.
وی عنوان کرد: پس از بازدید از دیگر بنادر کشور، در روز یکشنبه نشست مجددی را برحسب دستور وزیر کشور خواهیم داشت و بر حسب نظرات دستگاهها و نتایج بازدیدها مصوبه دولت مورد بررسی قرار میگیرد.
دین پرست گفت: در نشست روز یکشنبه مصوبه هیئت دولت اگر نیاز به اصلاح باشد به نحوی که هدف مقدسی که در آن مدنظر است که همان کمک به معیشت، رونق کسب و کار و رفاه حال مردم استانهای جنوبی کشور است محقق شود به هیأت وزیران داده میشود و از سویی هم بتوانیم جلوی قاچاق و اقدامهای غیرقانونی را بگیریم.
معاون اقتصادی وزیر کشور در سفر روز سه شنبه خود به شهرستان گناوه ده از ۳ پروژه اقتصاد مقاومتی شامل طرح شهرک شیلاتی رود شور، تولید جوجه یک روزه و کشتارگاه طیور صنعتی در بنادر ریگ و گناوه و اسکله بندر ریگ بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفت.
نظر شما