پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین:

تداوم اجرای طرح مناطق آسیب پذیر در قزوین نیازمند تأمین اعتبار است

تداوم اجرای طرح مناطق آسیب پذیر در قزوین نیازمند تأمین اعتبار است

قزوین- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: تداوم اجرای طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق ۱۶ گانه در قزوین نیازمند تأمین اعتبارات مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین صبح روز چهارشنبه به ریاست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین در استانداری تشکیل شد.

حجت الاسلام علی نعمت اللهی در این گفت: طرح مناطق آسیب پذیر در استان چند سالی است که اجرا می‌شود و توانسته در کاهش معضلات ناشی از اعتیاد در محلات بسیار مؤثر باشد و تداوم آن ضروری است.

وی بیان کرد: متأسفانه این طرح حمایت مالی نمی‌شود و در شرایطی که توانسته ایم به موفقیت‌های خوبی برسیم و به کاهش پیامدهای ناشی از اعتیاد در محلات پر خطر کمک کنیم اما در ادامه آن با کمبود شدید مالی مواجهیم و هنوز دستمزد ناچیز عوامل مدت ۵ ماه است تأمین نشده و با چالش جدی مواجهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: در شرایطی که توانسته ایم بیش از ۵۰۰ معتاد را بهبود بخشیده یا در مسیر ترک قرار دهیم و به کاهش پدیده طلاق کمک کنیم اما امروز با کمبود اعتبار مواجهیم و اگر حمایت لازم در استان صورت نگیرد ادامه کار ممکن نیست.

نعمت اللهی ضرورت احداث مرکز نگهداری معتادان را ضروری دانست و خواستار همکاری مسئولان استان برای ایجاد این مرکز شد.

در ادامه مریم بیدخام مدیرکل اجتماعی استانداری قزوین هم گفت: اعتیاد یک پدیده بسیار پیچیده و خطرناک است که مبارزه با آن نیازمند هماهنگی همه دستگاه‌های متولی و خانواده‌ها است.

وی بیان کرد: در ماده ۱۶ دستورالعملی داریم و اگر بخواهیم کمپ راه اندازی کنیم باید مکان مناسب و بستر کار مهیا شود تا شرایط درمان و بهبود معتادان و بازگشت آنها به جمعه مهیا شود.

بیدخام تصریح کرد: سیستم قضائی، نیروی انتظامی، بهزیستی و مراکز دانشگاهی در مبارزه با پدیده اعتیاد مطلوب عمل کرده اند اما این روند باید تداوم یابد.

وی گفت: در برخی بوستان‌های شهر قزوین شاهد حضور معتادان متجاهر هستیم که باید نیروی انتظامی حضور بیشتری داشته باشد و این مناطق را پاکسازی کند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین اظهار داشت: تأمین روشنایی بوستان‌های تاریک، تأمین امنیت پارک‌ها با استقرار پلیس و افزایش فعالیت ورزشی در این مکان‌ها می‌تواند به نا امن شدن این فضاها برای معتادان و سالم سازی محیط کمک کند.
 

کد خبر 4820175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha