به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری چهارشنبه در کارگروه اشتغال استان فارس بیان کرد: در شرایط اخیر حتی رشد اقتصادی هم اگر ایجاد شود منجر به ایجاد اشتغال در کشور نخواهد شد.
وی افزود: تشکیل سرمایه در کشور حتی با توجه به ارائه تسهیلات منفی بوده و پرداخت تسهیلات و وام الزاماً منجر به ایجاد اشتغال نمیشود.
منصوری با تاکید بر اینکه عوامل رشد و توسعه در کشور بر مبنای سه عامل است ادامه داد: رشد در کشور همزمان با تشکیل سرمایه گذاری، افزایش بهره وری و اشتغال ایجاد میشود و اگر یکی از این عوامل وجود نداشته باشد توسعه محقق نمیشود.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: اولویتها در اقتصاد فارس با توجه به پتانسیلهای موجود در استان باید به سمت گردشگری حرکت کند اما اولویتهای پرداخت در فارس اولویت بخش کشاورزی و توسعه در این حوزه بوده است.
او با تاکید بر عملکرد واقع گرایانه متذکر شد: نیاز به فعالیتهای اماری در کشور از بین رفته و اکنون نیاز اصلی کشور این است که فعالیتها بر اساس نگاه واقعگرایانه انجام شود.
منصوری در خصوص تسهیلات پرداختی به بنگاهها نیز گفت: بنگاههای که به تعهدهای خود مبنی بر اشتغال زایی عمل نکنند و منجر به اشتغال زایی نشوند یا پیشرفت فیزیکی آنان کمتر از ٧٠ درصد باشد نرخ بازگشت تسهیلات پرداختی آنان به ١٨ درصد میرسد.
وی با اشاره به اینکه ٧٠ درصد اشتغالهای روستایی غیر رسمی است، بیان کرد: کارفرمایان اشتغال روستایی موظف هستند که افراد را بیمه کنند و اگر این موضوع رخ نداده است نشان دهنده مشکل در این بخش است.
او افزود: تمامی مصوبات شورای عالی اشتغال در کشور توسط سازمان برنامه و بودجه در محاق مانده است اما با این شرایط نیز فارس دارای جایگاه خوبی در جذب تسهیلات دارد.
نظر شما