پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۱۷

مرتضی محصص:

تیم استیلی ما را امیدوار کرد/ ایران و ازبکستان شانس صعود هستند

تیم استیلی ما را امیدوار کرد/ ایران و ازبکستان شانس صعود هستند

رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال با تمجید از عملکرد تیم فوتبال امید در مسابقات انتخابی المپیک، گفت: دیدار با ازبکستان یکی از بهترین بازی‌های تیم امید در چند وقت اخیر بود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مرتضی محصص با اشاره به تساوی یک - یک تیم فوتبال امید ایران مقابل ازبکستان در مرحله انتخابی المپیک توکیو، گفت: به عقیده من بازی اول عیار واقعی تیم را نشان نمی دهد و باید زمان بیشتری بدهیم. با این وجود مسابقه ما برابر ازبکستان یکی از بهترین بازی های چند وقت اخیر بود. فراموش نکنیم ازبکستان مدافع عنوان قهرمانی است و از نظر روحی هم در برابر تیم ما اعتماد به نفس بیشتری داشت چرا که در دو بازی تدارکاتی نزدیک به پیروزی رسیده بود. انجام اولین بازی تورنمنت مقابل قهرمان دوره قبل قطعا شروع سختی است.

رئیس کمیته فنی و مدرس AFC افزود: در نیمه اول شاهد بازی بسیار خوبی بودیم، با پِرس در نیمه زمین حریف و دوندگی زیاد بازیکنان ما که موجب شد ازبک ها در ۲۰ دقیقه ابتدایی به دروازه ما نزدیک نشوند. به عقیده من ازبکها مستحق رسیدن به پنالتی در آن دقایق نبودند و بازی را کنترل نمی کردند اما یک اشتباه فردی حریف ما را صاحب چنین موقعیتی کرد در حالی که پیش از پنالتی ما می توانستیم مقابل دروازه خالی به گل برسیم.

محصص اضافه کرد: خطوط ما نظم خوبی در این بازی داشت. نقش رضا شکاری بسیار پررنگ بو، همچنین دوندگی صیادمنش. با حضور نورافکن در قلب دفاع مدام مایل به بازیسازی و ایجاد حمله از عقب زمین هستیم. به هر صورت با شایستگی گل تساوی را زدیم و می توانستیم باز هم از فرصت های بعدی برای رسیدن به گل های بیشتر استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: حمید استیلی و شاگردانش ما را در این بازی امیدوار کردند. کادر فنی تعویض های بسیار خوب و مثبتی داشت و ارزیابی کلی من بسیار مطلوب است. البته فراموش نکنیم دو بازی بسیار سخت در پیش داریم که باید خطوط ما به هم نزدیک تر باشند و فضای زیادی به حریف ندهیم. پیش بینی من این است که فکر می کنم ایران و ازبکستان شانس های اصلی صعود از گروه هستند. بازی تیم های کره جنوبی و چین را دیدم که گل تیم کره روی یک ارسال بلند به ثمر رسید. من اطمینان دارم تیم ما بازی به بازی بهتر خواهد شد و در هر مسابقه پیشرفت می کنیم.

کد خبر 4821658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha