پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶

رئیس کل دادگستری مازندران:

رای قطعی متهمان پرونده اختلاس از بانک در تنکابن صادر شد

رای قطعی متهمان پرونده اختلاس از بانک در تنکابن صادر شد

ساری - رئیس کل دادگستری استان مازندران از صدور رأی قطعی متهمان پرونده اختلاس یکی ازشعب بانک ملی حوزه تنکابن خبر داد و گفت: جرم این افراد، اختلاس، معاونت در اختلاس، پولشویی و جعل بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدصاق اکبری از صدور رأی قطعی متهمان پرونده اختلاس در یکی از شعب بانک ملی حوزه تنکابن خبر داد و عنوان کرد: با توجه به محتویات پرونده و گزارش‌های بازرسان بانک ملی و پرینت حساب‌های بانکی متهمان، مبنی بر واریز وجوه ناشی از اختلاس به حساب آنان، مبلغ ۳۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۷۶۳ ریال به حساب متهمان پرونده واریز شد.

رئیس کل دادگستری استان مازندران با بیان اینکه رأی بدوی در یکی از شعبات تجدیدنظر استان مازندران تأیید شد، اظهار کرد: جرم این افراد و رئیس شعبه مورد نظر، اختلاس، معاونت در اختلاس، پولشویی و جعل بوده که به انفصال از خدمات دولتی و جمعاً تحمل ۱۳ سال و شش ماه حبس تعزیری و از جهت ارتکاب بزه پولشویی به رد مبلغ فوق به عنوان درآمد و عوائد حاصل از جرم در حق بانک ملی و پرداخت یک چهارم از مبلغ مذکور به عنوان جزای نقدی و انفصال از خدمات دولتی محکوم شدند.

کد خبر 4823309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha