کاردار ایران در امارات که درحاشیه مراسم تقدیر ازقهرمانان تیم ملی فوتبال دستی ایران با خبرنگارمهرگفتگو می کرد با بیان این مطلب افزود : طی سالهای اخیرهمکاری های ورزشی بین دو کشور ایران و امارات درسطح بسیاربالایی انجام شده وتیم های ورزشی دوکشور در رویدادهای مختلف به اعزام تیم های ورزشی اقدام کرده اند که با توجه به نزدیکی دوکشور و مشترکات فرهنگی و مذهبی زمینه مساعدی برای توسعه این همکاری ها وجود دارد.
فرهنگ اضافه کرد : قراراست درسفری که بزودی مسئولان بلند پایه ورزش کشوربه امارات خواهند داشت، چند تفاهم نامه همکاری ورزشی بین دوکشور به امضا برسد و مراودات ورزشی فیمابین گسترش یابد.
وی حضور نزدیک به 7 بازیکن لژیونرفوتبال ایران درامارات را بیانگرروابط ورزشی مطلوب بین دو کشورعنوان کرد و گفت: ایران به عنوان قدرت اول فوتبال آسیا با انتقال بازیکنان خود به لیگ امارات زمینه سازرشد کیفی و فنی فوتبال این کشورشده ولی نباید این حضور باعث تهی شدن لیگ ایران ازستاره های فوتبال شود.
کاردارایران درامارات درپایان ضمن ارزشمند توصیف کردن مقام قهرمانی تیم فوتبال دستی ایران درتورنمنت امارات گفت : این قهرمانی باعث افتخارتمام ایرانی ها شد بویژه اینکه این نخستین تجربه بین المللی تیم فوتبال دستی کشورمان بود و قطعا با تداوم حضور درچنین صحنه هایی این رشته می تواند درمسابقات معتبرجهانی نیزبرای کشورمان افتخار آفرین باشد .
نظر شما