پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۱۴

در کارگروه آب مطرح شد:

تامین آب دغدغه کشاورزان جویباری است

تامین آب دغدغه کشاورزان جویباری است

جویبار - بخشدار مرکزی جویبار یکی از دغدغه‌های شهرستان در حوزه کشاورزی را تأمین آب کشاورزی بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدانلو صبح دوشنبه در جلسه کارگروه آب کشاورزی در فرمانداری جویبار با اعلام اینکه هرساله ۹ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به زیر کشت برنج می‌رود، گفت: در سالهای گذشته در تأمین آب کشاورزی با مشکل مواجه بودیم و بخشی از اراضی شهرستان جویبار در فصل زراعی دچار خشکسالی می‌شد.

وی با اشاره به اینکه طبق موافقت آب منطقه‌ای استان آب مورد نیاز حدود ۲ هزار ۴۰۰ هکتار از اراضی شهرستان می‌بایست از طریق سد شهید رجایی تأمین می‌شد، افزود: چون آب این سد برای آب شرب مردم ساری در نظر گرفته شد عملاً در چند سال گذشته کشاورزان این منطقه در آبگیری از این سد با مشکل مواجه شدند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای رفع این مشکل و با پی گیری های صورت گرفته به دنبال احداث راه میانبر و انتقال آب سد البرز به رودخانه سیاهرود و مشکل کمبود آب کشاورزان شهرستان جویبار هستیم، خاطر نشان کرد: چند نقطه مورد بررسی قرار گرفت و درنهایت کوتاه‌ترین راه برای انتقال آب از سد البرز به رودخانه سیاهرود روستای الیمون است که با اجرای این طرح، استرس کم آبی یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان مرتفع خواهد شد.

در ادامه این نشست بخشدار گیلخواران با بیان اینکه در سال‌های گذشته کشاورزان شهرستان با مشکل کم آبی شدیدی در فصل زراعی مواجه بودند، گفت: برای رفع این مشکل انتقال آب میان حوزه‌ای از سد البرز به رودخانه سیاهرود در نظر گرفته شد.

محمدحسین فقیه با اعلام اینکه احداث کانال خاکی تنها فشار روانی کمبود آب را مدیریت می‌کند، افزود: بحث انتقال کانال بتنی آب، پشتوانه بسیار مطلوب برای برطرف شدن کم آبی کشاورزی در شهرستان خواهد بود و ماندگاری این طرح در دراز مدت نیز بیشتر است.

وی بیشترین کم آبی در حوزه کشاورزی را مربوط به بخش گیلخواران شهرستان جویبار بیان کرد و گفت: مردم گیلخواران و خود کشاورزان علاقمند به مشارکت در اجرای طرح انتقال آب به شهرستان هستند.

کد خبر 4824112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha