پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۴۰

معاون وزیر کشور تأکید کرد:

ضرورت تلاش برای جلوگیری از ایجاد اختلال در روند تولید و اشتغال

ضرورت تلاش برای جلوگیری از ایجاد اختلال در روند تولید و اشتغال

رشت- معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با تأکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران، گفت: تلاش برای جلوگیری از ایجاد اختلال در روند تولید و اشتغال ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح سه شنبه بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور از دو واحد صنعتی در شهرستان‌های سیاهکل و آستانه اشرفیه بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید دین پرست در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای تفاهم نامه در زمینه شهرک‌های گلخانه‌ای، اظهار کرد: باید از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت‌های لازم انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی برای پیگیری موانع و مشکلات موجود در این حوزه در سطح ملی، افزود: باید در روند اجرای پروژه‌ها در کنار سرمایه گذاران باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور در ادامه با اشاره به بازدید انجام شده از شهرک گلخانه‌ای و کشاورزی دیسام سیاهکل، تأکید کرد: این پروژه در حوزه اشتغال زایی و تولید نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی در ادامه خواستار تشکیل یک کارگروه از دستگاه‌های مربوط برای شناسایی و بررسی مشکلات و مسائل این شهرک شد و گفت: برای هر رسیدگی که نیازمند پیگیری در سطح ملی آمادگی داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور همچنین از مجموعه میدان میوه و تره بار شهرستان آستانه‌اشرفیه بازدید و در این باره گفت: مصوباتی در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در زمینه حمایت از رونق تولید تصویب شده است.

وی با بیان اینکه امروز در شرایط جنگ اقتصادی هستیم، ادامه داد: باید با تلاش و همت همگان از ایجاد اختلال در روند تولید و اشتغال جلوگیری کنیم.

لازم به ذکر است میدان میوه و تره بار در زمینی به مساحت ۱۶ هزار متر مربع و با زیربنای پنج هزار و ۶۶۳ متر مربع با هدف حمایت از تولید کشاورزی و مصرف کننده با ۴۶ واحد تجاری احداث شده و برای اجرای این پروژه اعم از احداث، محوطه‌سازی و تجهیزات، تاکنون ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

گفتنی است با راه اندازی کامل این میدان میوه و تره بار برای ۳۸۵ نفر به صورت مستقیم و سه هزار نفر غیر مستقیم اشتغالزایی می‌شود. بر اساس پیش بینی‌ها، این مجموعه حدود ۳۴ درصد حجم میوه و تره بار مورد نیاز شرق استان را تأمین و فاز دوم احداث پایانه صادراتی و بسته‌بندی را نیز دنبال می‌کند.

کد خبر 4825207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha