حمیدرضا عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه پروژه ایجاد کمربند حفاظتی در مرز بین اراضی ملی و مستثنیات به طول نزدیک به چهار کیلومتر و تعداد ۳۴ عدد بنچ مارک سیمانی در اطراف مستثنیات آرتد و چاشم در حوزههای آبخیز آسوران و چاشم مهدیشهر اجرایی میشود، ابراز داشت: برای این طرحها اعتباری بالغبر ۳۲۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی منظور شده است.
وی بابیان اینکه ایجاد کمربند حفاظتی از سوءاستفادههای احتمالی برخی افراد سودجو که به دنبال تجاوز اراضی ملی و زمینخواری هستند پیشگیری میکند، افزود: تثبیت حدودوثغور مالکیت دولت و جلوگیری از اشتباهات اشخاص در تصرف اراضی ملی از دیگر مزایای این طرح محسوب میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهدیشهر ضمن بیان اینکه با اجرای طرح کمربند حفاظتی مالکان و کشاورزان، از حدود اراضی خودآگاه میشوند، ابراز داشت: چنانچه اشتباهی در تشخیص اراضی بهعنوان ملی و مستثنیات صورت گیرد دولت و اشخاص ذینفع میتوانند اعتراض خود را نسبت به این موضوع در مراجع ذیصلاح قانونی مطرح و از حقوق خود دفاع کنند.
عبدوس بابیان اینکه ایجاد کمربند حفاظتی در حقیقت نوعی اقدام بازدارنده و پیشگیری محسوب میشود، در ادامه تصریح کرد: کمربند حفاظتی درواقع اقداماتی نظیر حفر کانال و ایجاد خاکریز، حصارکشی و فنس کشی، نصب بنچ مارک و بهطورکلی ایجاد حائل در بین عرصههای منابع طبیعی و مستثنیات مردم خواهد بود.
وی بابیان اینکه ایجاد کمربند حفاظتی در کاهش میزان تصرفات و تجاوز به عرصههای منابع طبیعی و کاهش پروندههای قضائی نقش مؤثر خواهد داشت، افزود: درواقع هدف این طرح به حداقل رساندن تجاوز به عرصه ملی و حفاظت و حراست هر چه بیشتر از آن است.
نظر شما