پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۰۵

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان:

برآورد ۲۳۰ میلیارد تومانی خسارت اولیه جاده ای سیل هرمزگان

برآورد ۲۳۰ میلیارد تومانی خسارت اولیه جاده ای سیل هرمزگان

بندرعباس - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هرمزگان جمع کل خسارات اولیه وارده به زیرساخت‌های جاده‌ای استان را حدود ۲۳۰ میلیارد تومان دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف عابدینی در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده هرمزگان، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های این استان در مواجهه با سیلاب و اقدامات انجام شده، اظهار کرد: با توجه به سیل بی‌سابقه در ۲۵ سال اخیر که از غرب تا شرق استان را فرا گرفت، اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان بنا به وظیفه، اقدامات اولیه برای جلوگیری از انسداد راه‌ها و برقراری تردد ایمن را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: درابتدا ۱۵۰ راه روستایی و ۷ محور شریانی مسدود شد که پس از تلاش شبانه روزی راهداران در حال حاضر تمام راه‌های شریانی باز و تردد در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان بیان کرد: از ۱۵۰ راه روستایی مسدود نیز فقط ۷ راه روستایی شامل ۲۱ روستا در حوالی جاسک و بشاگرد که به دلیل طغیان رودخانه‌ها مسدود شده بود در دست بازگشایی قرار دارد و مسیر دسترسی به سایر روستاهای استان باز و تردد برقرار است.

عابدینی از سایر دستگاه‌ها و ادارات از جمله نیروی دریایی ارتش، سپاه پاسداران، مدیریت بحران استانداری هرمزگان و بخش خصوصی که نقش بسزایی در بازگشایی محورهای مختلف استان ایفا کردند تشکر کرد و گفت: خوشبختانه محور مهم جاسک-کنارک نیز دو روز قبل به همت راهداران بازگشایی شد.

وی طول راه‌های متأثر از سیل و آسیب دیده در استان هرمزگان را حدود ۲۷۸۵ کیلومتر شامل ۱۹۴۴ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۸۴۱ کیلومتر راه روستایی دانست و عنوان کرد: تعداد پل‌های کوچک و بزرگ آسیب دیده یا تخریب شده در این استان ۴۸۵ دستگاه و ریزش برداری و پاکسازی سطح راه در ترانشه‌های سنگی بیش از ۱۰۰ مورد است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان جمع کل خسارات اولیه وارده به زیرساخت‌های جاده‌ای استان را حدود ۲۳۰ میلیارد تومان برآورد کرد و یادآور شد: در این استان از همان ساعات اولیه وقوع سیل با بسیج حداقل ۲۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین راهداری و راهسازی شامل ماشین‌آلات راهداری و بخش خصوصی، عملیات مرمت و بازگشایی اولیه شروع شد و خوشبختانه از روز چهارشنبه گذشته، تمام راه‌های اصلی و شریانی استان بازگشایی و تردد در آن برقرار شد.

کد خبر 4829442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha