به گزارش خبرنگار مهر محمد طالبی چاری صبح پنجشنبه در خصوص پرونده اختلاس در شهرداری بندرگز اظهارکرد: رسیدگی به پرونده اختلاس در شهرداری بندرگز آغاز شد.
وی با بیان این که پنج نفر در این راستا دستگیر شدند، افزود: از این پنج نفر، دو نفر به اتهام معاونت در اختلاس و معاونت در اخذ مال بر خلاف قانون با قرار وجه التزام و نظارت قضایی یک ماهه و منع اشتغال به کار در شهرداری، فعلا آزاد شدند.
طالبی چاری ادامه داد: یک نفر دیگر به اتهام اختلاس و تبانی در معاملات دولتی بازداشت موقت و دو نفر دیگر هم به اتهام معاونت در تبانی در معاملات دولتی و اخذ مال بر خلاف قانون، با قرار کفالت، بازداشت هستند.
وی گفت: با انتخاب کارشناس، کار بررسی همه پرونده های شهرداری بندرگز برای مشخص شدن میزان تخلفات و مبلغ اختلاس آغاز شده است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرگز بیان کرد: بررسی های اولیه نشان می دهد این افراد که سمت های مختلفی در شهرداری بندرگز دارند از سال ۹۵ تخلف می کردند که با همکاری اطلاعات سپاه و دادستانی این افراد شناسایی و دستگیر شدند.
نظر شما