پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۲:۲۵

توقیف 800 کیلو زعفران تقلبی با آرم استاندارد

توقیف 800 کیلو زعفران تقلبی با آرم استاندارد

مسئول اجرایی سازمان استاندارد خراسان گفت:‌ در راستای اقدامات سازمان استاندارد خراسان، از صادرات 800 کیلو زعفران تقلبی با آرم استاندارد جلوگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول اجرایی سازمان استاندارد استان خراسان با اعلام توقیف صادرات 800 کیلو زعفران تقلبی با آرم استاندارد ،‌ گفت:‌ هم اکنون محموله های تقلبی مورد نظر توقیف شده و مراتب از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است.

به گفته فرحنازقلاسی ، قرار بوده ‌محموله های مذکوربه مقصد کشورهای مختلف مانند برخی کشورهای عربی صادرشود .

این در حالی است که هم اکنون قیمت هر کیلو زعفران به دلیل ورود محموله های تقلبی زعفران و نابسامانی بازار این محصول با بیش از 7برابر افزایش در مقایسه با سال گذشته به  بیش از دو میلیون تومان رسیده است .

کد خبر 483331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha