پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۸، ۲۱:۳۹

در ۱۰ ماه گذشته؛

بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی به ارزش ۴۶۱ میلیاردی در گیلان شناسایی شد

بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی به ارزش ۴۶۱ میلیاردی در گیلان شناسایی شد

رشت- رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به انجام ۲۴۳ هزار ۸۸۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی در ۱۰ ماهه گذشته، گفت: ۱۰ هزار و ۷۳۷ مورد تخلف به ارزش ۴۶۱ میلیارد ریال شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دلق پوش عصر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد با اشاره به رصد و پایش روزانه ۱۰۰ کالا در استان گیلان، اظهار کرد: این اقدام با توجه به نزدیک شدن به ایام عید نوروز انجام می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم همکاری و مشارکت دستگاه‌های در زمینه نظارت و رصد بازار، افزود: در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون ۵۹ جلسه ستاد تنظیم بازار با ۵۰۲ مصوبه در مرکز استان گیلان و ۷۱ جلسه با ۴۷۵ مصوبه در سطح شهرستان‌های استان برگزار شده است.

رئیس سازمان صمت گیلان در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای ذخیره میوه شب عید و با بیان اینکه ۱۴۰۰ تن سیب و پرتقال برای ذخیره سازی خواهد شد، گفت: قیمت میوه‌های ذخیره شده برای شب عید ۲۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است.

وی با بیان اینکه در زمینه توزیع برخی اقلام در استان گیلان نیز تاکنون ۸۰۳ تن شکر سفید و همچنین ۲۴۰ تن گوشت گوساله یخ زده در سطح شهرستان‌ها توزیع شده است، تصریح کرد: در ماه‌های اخیر با توجه به افزایش قیمت بنزین و همچنین مصرف گاز مایع شاهد کمبود در این حوزه شده که نیازمند اتخاذ راهکارهای مناسب برای تأمین گاز مایع هستیم.

دلق پوش با اشاره به کیفیت پایین گندم‌های ورودی به استان گیلان و تأثیر مستقیم آن بر کیفیت نان، بیان کرد: در حال حاضر ذخیره گندم استان گیلان ۲۰ تن است.

وی با بیان اینکه ۱۰ ماه گذشته ۲۴۳ هزار و ۸۸۰ مورد بازرسی انجام شده است، افزود: در این بازرسی‌ها ۱۰ هزار و ۷۳۷ متخلف شناسایی شده است که ارزش جریمه پرونده‌های تشکیل شده ۴۶۱ میلیارد ریال است.

کد خبر 4835066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha