پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۲۰:۰۹

/ تکمیلی / وزیر کشور در جمع خبرنگاران :

منتخب شورای شهر تهران مورد حمایت ماست / سریعا نسبت به صدور حکم شهردار اقدام می‌کنیم

منتخب شورای شهر تهران مورد حمایت ماست / سریعا نسبت به صدور حکم شهردار اقدام می‌کنیم

پورمحمدی در پاسخ به پرسش مهر مبنی نظر وزیر کشور در مورد انتخاب قالیباف به شهرداری تهران گفت : اعضای شورای شهر نهران منتخبان مردم تهران هستند و می دانیم که با رأی بالایی انتخاب شده اند ، لذا هر انتخاب روشن ، با محاسبه و با دقت ایشان مورد حمایت ماست .

به گزارش خبرنگار مهر ، مصطفی پورمحمدی درحاشیه نشست هماهنگی افتتاح سازمان مرکز منطقه ای کاهش خطرپذیری زمین لرزه آسیا در جمع خبرنگاران افزود :  خوشحالیم که هرچه زودتر اعضای محترم شورای شهر به نتیجه رسیدند و منتخب خود را معرفی کردند .

وزیر کشور متذکر شد: طبعاً این سرعت سبب خواهد شد تا مسائل مدیریتی شهر توقفی نداشته باشد و باسرعت بتواند به فعالیت هایش ادامه دهد .

وی تصریح کرد : اگر (تصمیم شورای شهر) به صورت مکتوب و رسمی به ما برسد ، نسبت به صدور حکم وی سریعاً اقدام می کنیم .

وزیر کشور همچنین در پاسخ به پرسش مهر پیرامون آخرین تمهید برای پیشگیری از آثار سوء حوادث غیر مترقبه در تهران، بیان داشت : بودجه های گوناگونی برای نقطه های فرسوده شهر از منابع د اخلی (بانک ها) و منابع خارجی (فاینانس) در نظر گرفته شده است .

وی اظهار امیدواری کرد که در فاصله زمانی 7 -8 سال آتی پروژه ترمیم و بازسازی بافت های فرسوده به فرجام برسد .

پورمحمدی در ارتباط با گلایه برخی از مسؤلان افغانستان نسبت به طرد اتباع بیگانه غیر مجاز از ایران ، گفت : از سال های گذشته این موضوع را با آنها مطرح کرده بودیم و  سال گذشته به صورت جدی آغاز کردیم .

وزیر کشور متذکر شد : باید تکلیف مهاجران غیر قانونی افغانی در ایران مشخص شود و بفهمیم که چند نفرند ، کجا و تا کی هستند .

کد خبر 483664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha