پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۲۷

واشنگتن پست:

دو کارمند سابق دولت انگلیس به افشای اطلاعات محرمانه متهم شدند

دو کارمند سابق دولت انگلیس روز گذشته به خاطر افشای مذاکرات محرمانه بین رئیس جمهوری آمریکا و نخست وزیر انگلیس به نقض قانون اسرار محرمانه این کشور متهم شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، شخصیتهای حقوقی انگلیس گفتند که احتمالا افشاگری این افراد زندگی سربازان انگلیسی را به خطر انداخته است.

"دیوید کوگ" 50 ساله که سابقا استخدام کشوری بود و " لئو او کونر" 44 ساله محقق سابق پارلمان این کشور به علت افشای سندی که سازمانهای خبری انگلیس گفتند گفتگوی"جرج بوش" و"تونی بلر" را در آوریل سال 2004به طور مفصل بیان کرده، مقصر شناخته شدند.

شبکه های خبری گزارش دادند که در آن گفتگو بوش به بمباران شعب اصلی شبکه تلویزیونی الجزیره اشاره کرده بود. مقامهای آمریکا این گزارش را " عجیب و غریب" و " باورنکردنی" توصیف کردند.

در طول محاکمه ،" نیگل شینوالد" مشاور سیاست خارجی بلر شهادت داد که این سند شامل " اطلاعات بسیار محرمانه " و از جمله اطلاعاتی درباره عملیاتهای نظامی بوده است.

وی افزود: افشای این سند می تواند به طور جدی به روابط با دولتهای دوست آسیب وارد کند و تهدید برای تاثیرعملی امنیت انگلیس و یا نیروهای همپیمان باشد.

بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، رای دادگاه برای کوگ و اوکونر احتمالا امروز پنجشنبه صادر خواهد شد.

پیش از این نیز، " دیوید پری" که این مسئله را تحت پیگرد قانونی قرار داده، گفت که سند مربوط به دیدار بین بوش و بلر در 16آوریل سال 2004 و درباره سیاست آمریکا و انگلیس در قبال عراق بوده است.

وی گفت :" این سند شامل اطلاعاتی درباره منافع دفاعی و روابط بین المللی این کشور بوده است."

پری تصریح کرد : روی هر یک از صفحه های این سند که توسط "متیو ریکرافت" مشاور خصوصی بلر در امور خارجی نوشته شده، عبارت " محرمانه و شخصی" درج شده بود. 

کد خبر 483882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha