پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۲۲

آیت‌الله سبحانی :

کتاب های درسی کمتر به اهل بیت پرداخته اند

کتاب های درسی کمتر به اهل بیت پرداخته اند

قم - خبرگزاری مهر : آیت‌الله سبحانی از کاسته شدن توجه به اهل بیت و برخی مسائل اسلامی در کتاب‌های درسی طی سال‌های اخیر انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم ، آیت‌الله جعفر سبحانی که پیش از ظهر امروز در همایش "همکاری‌های آموزش و پرورش حوزه‌های علمیه، چشم انداز و راهکارها" سخن می‌گفت اظهار داشت :‌ متأسفانه در 10 سال اخیر در کتاب‌های درسی توجه به اهل بیت و ولایت و فضایل آن کمرنگ شده است که این نقیصه باید برطرف شود .

وی با اشاره به گسترش اقدامات دشمنان برای دین زدایی اظهار داشت : باید در کشور دانشکده‌هایی تاسیس شود تا آموزه‌های دینی معلمان تقویت شود .

سبحانی تصریح کرد :‌ معلمان و مربیان باید شرایط پرورش و شکوفایی استعدادهای نهفته دانش‌آموزان را مهیا کنند.

همچنین در این مراسم مدیرحوزه علمیه قم در سخنانی هدف اصلی تعلیم و تربیت را تخلق به اخلاق الهی دانست و افزود: ارزش‌ها و رفتارهای نسل جدید با گذشته تفاوت‌های زیادی پیدا کرده است و به همین دلیل باید برنامه‌های آموزشی و تربیتی متحول شود.

حجت الاسلام سید هاشم حسینی بوشهری گفت : باید برای ایجاد تحول در تعلیم و تربیت از تجربه‌های گذشته و ابزارهای روز نهایت استفاده را ببریم.

وی بر استفاده هر چه بیشتر آموزش و پرورش از استعداد و ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه و مراکز علمی و پژوهشی تاکید کرد و گفت : امیدواریم با همکاری حوزه ‌و آموزش و پرورش بتوانیم نسلی متفکر ، مومن ،خلاق و تاثیرگذار را تربیت نماییم.

کد خبر 483919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha